Bye Bye Finland

Noin kymmenen vuotta sitten opettelin ensimmäiset sanani espanjaa Tjäreborgin sinisestä lomaoppaasta. 14-vuotiaata uhkasin muuttavani isona ulkomaille ja nimenomaan Espanjaan, sillä olihan kyseinen maa mulle jo kuin toinen koti viikon lomamatkan jälkeen ;) Vuosien aikana maa ja maanosa on vaihtunu muutamaan kertaan, mut näköjään pidän mun lupauksen. Lentolipussa nimittäin lukee Tukholman, Aussien, Costa Rican ja Kuuban sijaan Madrid. Mun rakkausmaasta tulee vihdoin mun kotimaa <3

It's finally THE DAY!! Istun tällä hetkellä Vantaan Rantasipin hotellihuoneessa ja yritän ymmärtää, että huomenna olen jo Madridissa. Mulla on jollain lailla tosi valmis fiilis lähteä. Olen jo tietyllä tapaa irti kaikesta täällä, ollu jo jonkun aikaa. Moni on siunaillu mulle, että tuskin tulen enää pysyvästi takasin, ja just siltä on tuntunu aika pitkään. Mulla ei todellakaan ole fiilis, että lähden pitkälle lomalle, tai muuten vaan seikkailemaan  vähän pidemmäksi aikaa. Oon lähdössä lopullisesti. Tottakai tulen lomilla Suomeen ja olen muutenki paljo yhteyksissä tänne, mut joku mun sisällä sanoo, et suomielämä loppuu huomenna.

Nyt olis siis jännityksensekainen hotelliyö edessä, saa nähä saanko nukuttua ollenkaan :D Aamulla pikanen aamupala täällä hotellilla ja sit kentälle. Puol seiskan aikoihin tän neidin pitäisi löytää ittensä lufthansan koneesta, ja siitä alkaakin matka Frankfurtin kautta Madridiin. Oon taikonu itelleni kaks isoa matkalaukkua, joissa on molemmissa vaan kaks pyörää... Nauran itelleni jo valmiiks ku yritän huomenna selviytyä niiden kanssa ulos lentokentältä, juna-asemista puhumattakaan. Wish me luck! Huomista päivää on odotettu yli vuosi, ja kohta se on käsillä. Vitsi mikä fiilis :)

Veri vetää ja intuitio vie sinne, minne kuuluu mennä. Pitää vaan hypätä ja luottaa, että lentää. Pitää päästä irti. Ja sit alkaa elämä!

SHIIIIIT