Last week

Huh mikä viikko! Täällä on jännää miten samaan aikaan tuntuu et aika matelee, mut kuitenki se juoksee koko ajan kovempaa. Nyt on sellanen olo ku olis paiskinu reilu 50h töitä viime viikolla, vaikka todellisuudessa mulla oli huimat 3 päivää koulua :D Maanantaina oli Espanjan itsenäisyyspäivä eli pyhä ja meillä vapaata koulusta. Meillähän alkaa ensimmäinen loma virallisesti vasta aatonaattona, eli lyhyempi viikko oli ihan tervetullut :) Tässä viime viikko pikakelauksena:

Tämmösiin aamuihin on aina ihana herätä :) Alkuviikosta sai pari aamua nukkua pitempään ja fiilistellä partsilta aamuaurinkoa. Useimmiten herätys on 6-7 aikaan jolloin on vielä ihan säkkipimeetä.

Käytiin mun suomityttöjen kanssa Madridin kaupungintalolla järjestetyssä Student Welcome Dayssä fiilistelemässä kansainvälistä meininkiä ja posettamassa kaikenmaailman ständien edessä. Tapahtumassa oli arvontoja, livemusaa ja muita shownumeroita. Nähtiin mm. Marokon Justin Bieber sekä Espanjan Kasmir (älkää kysykö jäbien nimiä, don't know :D), sekä marokkolainen breakdance ryhmä. Kierreltiin ständejä joista saatiin mukaamme kaikenmaailman ilmaiskrääsää, nyt ollaan mm. aurinkolaseja, geishaviuhkaa ja lippistä rikkaampia.

Bongattiin Madridin keskustasta vähä fiinimpi karkkikauppa, jossa mm. fazerin suklaata!!!

Loppuviikosta sain vihdoin kolmen viikon odotuksen jälkeen (spaintime) koulun salikortin :) Samana päivänä laitettiin mun kielipää koetukselle, kun lähdettiin Karon kanssa kirjottamaan vuokrasoppareita. Viikon päästä olisi muutto Villan keskustaan viiden hengen kommuuniin, ja siellä tullaan majailemaan kesäkuun loppuun asti. Hauska fiilis ku pystyy hoitamaan jo näinkin virallisia asioita espanjalla! Vähän kankeesti tosin, mut kuitenkin. Saadaan vihdoin tää asumisstressi päätökseen ja voidaan esim purkaa meidän matkalaukut :D luksusta!

Tää viikko on myös ollu varsinainen korisviikko! Meijän pitää koriksen kurssilla yhtenä työnä käydä kattomassa jonkun paikallisen junnujoukkueen kahdet treenit ja yks peli saman viikon aikana ja tehdä laajat analyysit treeneistä, pelaajista ja pelistä suhteessa treeneihin. Tällä viikolla oonkin siis viettäny kolme iltaa urheiluhallilla ja yrittäny analysoida jotain fiksua kyseisestä lajista :D

Ens viikolla saankin mun ensimmäisen suomivieraan tänne! Can't wait :)