Madrid tips - Izakaya Han

Buenaas! Uuden viikon ja maanantaiaamun kunniaks tulin heittämää tänne raflavinkkiä part2! Nyt on kyseessä paikka, jonne eksyin puolvahingossa saksalaisen ystäväni kanssa vajaa vuosi sitten, ja ihastuttiin molemmat tähän paikkaan. Oltiin eräänä arki-iltana dinnerillä täällä, ja saatiin päivän tarjouksena kolmen ruokalajin setti viineineen alle 40e/2 henkilöä. Settiin kuului mm. elämäni parasta sushia ja törkeen hyvä lohiannos (joista en tietenkää löytäny kuvia). Reilu viikko sitten oltiin E:n kanssa täällä lauantaina, ja paikan päällä todettiin et pöytävaraus olis ollu kova sana. Mahduttiin kyllä syömään, mut vapaita pöytiä oli huimat 2kpl. Mikäli siis suuntaa kyseiseen paikkaan (tai mihinkä tahansa keskustan raflaan) viikonloppuna, kannattaa varata pöytä!

Kyseessä siis japanilais-korealainen, pieni ja viihtyisä lokaatio keskustassa ( Calle Sanbartolome 10). Itehän voisin elää aasialaisella ruualla, ja tää on loistava paikka mun kaltaselle sushimanaatikolle. Viime kerralla tosin opittiin sellanen asia, et mikäli haluaa sitä oikeaa sushia riisillä, ei kantsi tilata sashimia. Siinä on riisin tilalla bataatti/lanttu/mitälie raastetta, eli mun silmissä vastaa kylmäsavulohisalaattia :D Jälkeenpäin tilattiin vielä ihan kunnon sushia, joka oli kyllä lois-ta-vaa! Henkilökunta puhuu hyvää englantia eli oishan sitä voinu vaikka kysyä asiasta ennen tilaamista, mut tytöillä oli vähän nälkä :) Anyways, suosittelen!

Tripadvisor on antanu myös hyvät pojot paikalle! Alla näkyvät aukioloajat on lauantailta, ja ne vaihtelee jonku verran eli kantsii aina varmistaa etukäteen miten on auki. Tänään esimerkiksi näyttää olevan koko päivän kiinni.

Calle Sanbartolome 10, Mardid