Málaga

Hola! Eilen pyrähdettiin siestan jälkeen käymään Málagassa, koska mun piti ehdottomasti saada vielä pari Paulo Coelhon kirjaa espanjaksi ennen paluuta Suomeen - joka on muuten HUOMENNA! Tämä aamu menikin hieman hikisissä meiningeissä, kun piti alottaa se kauan pelätty final pakkaaminen. Jonkun verran piti heittää kamaa roskiin ja jakoon kadulle, mut nyt ollaan jo voiton puolella ja alle painorajoitusten!

Hola! Yesterday we went to Málaga to buy me some books of Paulo Coelho (in Spanish of course) before my comeback to Finland - which is actually TOMORROW! Today I had a sweaty morning trying to fit all my stuff in my suitcases, and after throwing away some old clothes and cosmetics I finally had everything together and ready to go. I've been preparing myself to upcoming by taking a massage and going to a hairdresser and a dentist. By doing all of these things here I've saved plenty of money since everything is so much cheaper in here than in Finland. Right now I'm feeling a bit absurd and tired but excited at the same time. I'm feeling good about the future and now I just have to keep this sparkling Spanish personality I've created here to keep my feelings up also in the future. Life's not so serious after all, right? ;)

Oon valmistautunut huomenna alkavaan suomielämään mm käymällä täällä hammaslekurilla (ajan saa samalle päivälle, hampaiden tarkastus ilmainen, eikä tarvi edes näyttää minkään valtakunnan henkkareita, suosittelen!!), hierojalla (halvempaa), kampaajalla leikkaamassa hiukset (puolet halvempaa) ja tänään käyn vielä hakemassa hiusvärin Supercorista ja värjään ton lumivalkoisen juuren piiloon (hiusväri maksaa täällä 3e ja kyllä, olen piiloblondi). Lisäksi on tullut tankattua mansikoita, imettyä kaikki mahdollinen D-vitamiini varastoon ja käveltyä pitkin rantoja heitellen auringossa kimaltavaan mereen ajatuksia, joita ei oikein itsekään ymmärrä (halpaa terapiaa). Fiilis on absurdi, sekava ja väsynyt mutta odottava. Nyt ei onneksi ole mikään kiire tulevaisuuden kanssa, vaan voi ihan rauhassa funtsia, että mitä seuraavaksi. Täytyy jemmata tätä mun aurinkoista espanjapersoonaa johonkin purkkiin, että voi sit myöhemmin nostaa fiiliksiä, jos se Suomessa usein ilmenevä ja fiiliksiä pohjamutiin painava suoritusputki puskee päälle. Ei tää elämä loppujen lopuksi niin vakavaa ole ;)

Málaga on kyllä ihan superkaunis paikka, jonne on aina kiva mennä. Madridin kaltaiseen sisämaassa sijaitsevaan metropoliaan verrattuna se on korkeine palmuineen paljon vihreämpi, ja yleinen fiilis on jotenkin rennompi ja tyylikkäämpi. En ole koskaan käynyt Losissa, mut voisin kuvitella sinne samanlaiset vibat. Vanhaa kaupunkia on edelleen näkyvillä pienillä kujilla ja talojen väliköissä, ja kaikkialla on tosi siistiä. Tämä Picasson kotikaupunkina tunnettu satamakaupunki on kyllä mielenkiintoinen ja tunnelmallinen paikka, ja keskustan suurinta shoppailukatua Marqués de Lariosta pitkin kävellessä mietin, miltä tuntuisi asua täällä. Jos elämä joskus sattuisi kuljettamaan tähän suuntaan, en uskoisi laittavani hanttiin. Saas nähdä!

How beautiful is Málaga?! I've always felt super good when in this atmospheric city full of style and easiness. Especially after Madrid this place was something very green, fresh and summery. While walking around in the center I wondered how would it feel to live in a place like this? I think I don't mind if life will bring me here someday in the future. We'll see!

Nyt viimeiselle illalliselle isovanhempien kanssa ennen pakkailujen viimeistelyä. Aamulla suunta Málagan kentälle ja kohti Suomea, JAIKS! Palaillaan siis Suomen puolelta!

Now I'm off to the last dinner with my Grandparents and tomorrow we'll head to the airport of Málaga early in the morning. Next time I'll be writing from Finland, see you then!