Onnellisuuspuuska

Pääsen koulusta vasta puol viideltä, koska yhet aamun tunnit siirrettiin iltapäivälle. Päätä särkee jännästi otsan kohdalta. Oon ajatellu liikaa. Anatomian tunneilla mentiin taas niin hiukkastasolle nippelitietoihin eri luiden ranketeellisista osista ettei ihme jos pää on kipee. Lisäksi oon rasittanu aivokapasiteettiani viimepäivinä ylimiettimällä elämää ja analysoimalla kaikkea ihan liikaa. Tarvin happea.  Marraskuinen kävelylenkki pelkässä pitkähihasessa, raittiissa mut lämpösessä ilmassa tuntuu hyvältä. Lihakset huutaa rasitusta kaiken istumisen jälkeen. Kuudelta aurinko alkaa laskea hiljalleen ja mun kuulokkeista soi salsaa. Juoksen ylä-ja alamäkiä ja tuijotan laskevaa aurinkoa. Joku sairaan hyvä biisi, jonka olin unohtanu. Se vie takasin Latinalaiseen Amerikkaan ja tunnen samoja kutkuttavan onnellisia fiiliksiä ku joskus Kuubassa. Taivas näyttää ihan samalta ku pari vuotta sitte Costa Ricassa merenrannalla. Otan kuvan värikkäästä taivaasta, mut puhelimen kameran ei pysty nappaamaan puoliakaan siitä, miltä luonnossa näyttää.

MARRASKUU?? You gotta be kidding me. Ei näitä fiiliksiä tunneta keskellä kaamosaikaa, eihän? :D Monta päivää on menty hyvin epävakailla mielentiloilla, kyseenalaistettu kaikkea, eniten omaa olemista ja tekemisiä. Välillä ei meinaa tuntea itseään ku fiilikset riepottelee niin kovalla kädellä päin seiniä. Mut sit tulee tällänen hetki. Hetki, ku kaikesta vaikeesta ja epävarmasta huolimatta hymy leviää korviin. Hetki, ku kaiken sen maata kohti painavan alta pursuaa onnellisuutta. Onnellisuutta ihan kaikesta, ja eniten tästä hetkestä. Kaikki näyttää niin upeelta, että harmittaa ku silmät ei voi ottaa valokuvia. Näihin hetkiin pitää tarttua. Ne on niitä momentteja kun taas muistaa, että pohjimmiltaan kaikki on hyvin ja elämä rulaa. Haastaminen ja itsensä ylittäminen palkitaan näillä hetkillä. Hetkillä, jolloin ei tunne mitään muuta kuin onnea<3

PSST!! Piti viel tulla jälkikäteen linkkaamaan tänne mun lahjakkaan ystävän uusin musataiteilu, sopii niin hyvin fiiliksiin :) Enjoy!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=n5_PRk1Vq0s[/embed]

Aurinkoenergiaa Suomeen! :)