Qué pasa gentee!

Holis tyypit! Täällä ollaan hypitty viime päivät jossain aika yltiökivoissa fiiliksissä ja ihasteltu maailmaa sydämen muotoisten ja vaaleanpunaisten lasien läpi. Kaikki on jotenki ollu ihan ällön hattaraista ja ihanaa. Joka aamu sälekaihtimien läpi kirkkaasti paistava arska on pitäny huolen, että suupielet venyy korviin asti heti aamusta, vaikkei silmät ihan aukeiskaan. Öisin ei millään malttais nukkua, kun pää on taas täynnä kuningasideoita ja -visioita. Kummasti luovuus roimahtaa liekkeihin heti, kun vähä rauhottaa elämää. Ei auta valittaa, vaan nyt pitää surffailla muina muikkeina tällä onnellisuus-, luovuus- ja elämäonlaiffii-aallonharjalla ne vaaleanpunaiset lasit päässä, ja  tartuttaa tää virnistely myös kanssasurffaajiin.

Kävin toissa päivänä testaamassa yhtä joogastudiota keskustassa, ja siitä tulee ehdottomasti juttua myöhemmin. Meinaan käydä viel testaamassa pari muutakin paikkaa, ja teen sit pienen infopaketin kaikista. En tiedä onks tää joku ikäkriisin alkulämpö vai se jokavuotinen kevätsekoaminen, mut oon ihan hurahtanu joogaan! Aiheeseen liittyvää höpöttelyä siis luvassa... Lisäksi oon kehitelly uutta postaussarjaa tänne, joka lähtee pyörimään ens viikosta eteenpäin. En paljasta vielä sen enempää, mut luvassa on eräänlainen keväthaaste, joka kestää 10 viikkoa. Ja nope, ei ole tulossa bikinibootcamppiä tai muuta fitness settiä, vaan jotain ihan muuta. Olkaas siis kuulolla! ;)

Täällä tuoksuu jo ihan kesä!!

Hey guys! I've been smiling like an idiot for the past few days, and just feeling super happy and sparkling all the time. Every morning when I wake up to the sunshine, I just start smiling right away haha. But hey, can't complain right? Now I just have to ride this feeling as far as it goes and make others smile like idiots as well ;) 

The day before yesterday I was testing this nice yoga studio in the center, and I'll tell you more about it later. Want to try out some other studios as well before writing about all of them. I've also been working on a new post series which will start next week! It's one kind of spring challenge, but won't tell more before it starts. Stay tuned! ;) 

It smells like summer already!