There are things...

On ihmisiä, jotka tietää tuntevansa vuosien takaa, vaikka tavattiin vasta eilen. Oikeasti ollaan siis vanhoja tuttuja, ja molemmat tietää sen. Se on aika makee fiilis. Näiden tyyppien kanssa on todella helppoa ja luonnollista olla. 

There are people you've known for years, even if you just met them yesterday. It feels very easy and natural to be with these persons and there's this magical connection to be felt. In fact you've known these persons for a long time, before you even met.

On asioita, jotka on tietänyt ja osannut tehdä aina, mutta jotka on vaan unohtanut jossain vaiheessa. Se voi olla kieli tai jokin muu taito. Samaan aikaan niin uutta ja tuttua. Mitä enemmän sitä oppii uudelleen, sen varmempi asiasta on. Olen osannut tän ennenkin. 

There are things you've always been able to do, but you've just forgotten how to do them. When learning this kind of thing "again" you feel it. It's something weird and so familiar at the same time. The better you learn it the better you know. I've done this before.

On paikkoja, joissa tietää eläneensä joskus, vaikka nyt olisi ensimmäistä kertaa siellä. Oikeasti tämä ei ole ensimmäinen kerta, ja se tuntuu todella itsestäänselvältä. Sitä on vaikea selittää, mutta sen vaan tuntee suonissaan. Olen ollut täällä ennenkin.

There are places where you've been before, though this is the first time in that kind of place. Actually it's not your very first time there, and you know it. From the bottom of your heart you can say it. I've been here before.