U!DANCE MADRID

KUUBALAISTA SALSAA MADRIDISSA? Onnistuu! Tanssikoulu nimeltään U!Dance pitää kuubalaisen salsan (salsa cubana) sekä muiden lattaritanssien (esim bachata) tunteja Madridissa ja Barcelonassa. Madridissa toimipaikkoja on kaksi, keskustassa sijaitseva U!Dance Tirso de Molina ja "Salamanca"- nimisessä kaupunginosassa melko lähellä keskustaa sijaitseva U!Dance Goya. Itse käyn tunneilla Tirso de Molinassa, jossa eri tasoisia tunteja on joka arkipäivä ja ainakin kuubalaisen salsan opettajat kotoisin Kuubasta.

Nettisivuilta  www.udance.es voi ilmoittautua ilmaiselle kokeilutunnille, vaikkei olisi koskaan ennen tanssinut. Valitse ensin sivun vasemmasta ylälaidasta kaupunki. Sen jälkeen löydät pinkin"Pruébanos gratis" kohdan, jonka alta löytyy "Apúntate" painike, jota klikkaamalla pääsee ilmoittautumaan. Ensin kysytään oletko mies (hombre), nainen (mujer) vai pari (pareja) ja sen jälkeen pääsee valitsemaan tunnin ja ajankohdan. Tässä vaiheessa tuntivaihtoehtojen yläpuolella lukee toimipaikan nimi, ota se talteen! Tunnin valinnan jälkeen kysytään nimi ja sukunimi (nombre y apellidos), sähkäri ja puhelinnumero (mail, teléfono), sukupuoli  (sexo) ja mistä kuulit koulusta (donde nos conociste). Lopuksi klikkaa vielä kohtaa "he leido y acepto las condiciones legales" eli olen lukenut ja hyväksynyt lailliset ehdot. Mulle soitettiin vielä samana päivänä, jolle olin tunnin varannut, ja varmistettiin että olen tulossa. Kun osaa vastata "sí", selviää tästä haasteesta!

U!Dance Tirso de Molina sijaitsee osoitteessa Calle Conde de Romanones 10 nätilla sisäpihalla, jonne pääsee suoraan kadulta avaamalla oven tai soittamalla summeria. Sit vaan rohkeesti sisään ja ilmoittautumaan!

Opetus on espanjaksi, mut sitä ei kannata turhaan stressata. Tanssitunneilla pysyy hyvin perässä jo pelkästään seuraamalla mitä tehdään, ja yhteiseksi kieleksi riittää musiikki. Opettajat on tosi kivoja ja taitavia, ja tunneille on aina tervetullut fiilis. Oon tykänny ihan hirveesti, ja onhan se nyt kiva päästä kerran viikossa tunniksi Kuubaan ;)

HINNASTO: 1h/vk + "open hour 1krt/vk ->  19e/kk (mikäli tunti on tasoltaan edistyneempi on tunnilla usein 2 opettajaa, jolloin saman paketin  hinta on  34e/kk)

U!Dance   www.udance.es

Tirso de Molina - Calle Conde de Romanones 10

Goya - Calle don Ramon de la cruz 67