1-vuotias Palapelini

Minun Elämäni - Minun Palapelini on tänään 1-vuotias! Aikana tavallaan aika lyhyt, mutta kun katson vuoden taaksepäin ja mietin miten paljon asioita on sen jälkeen tapahtunut, niin - WAU!!! 

Ensimmäinen postaukseni löytyy täältä. Tuolloin en vielä kuulunut Starboxiin, vaan aloitin kirjoittamisen ihan itsekseni blogspotissa.

Aika hurja tunneryöppy kulkee lävitseni, kun luen vuoden takaisia postauksiani. Toisaalta muistan jokaisen hetken hyvin elävästi, mutta toisaalta ne tuntuvat hyvin kaukaisilta. Vitsit, miten pitkän matkan olen kulkenut vuodessa! Sen, jos jonkun sisäistäminen on hyvin voimaannuttavaa. Yllättävää ja uutta mulle on se, että hyvin monesta ensimmäisistä postauksistani löytyy se positiivisuus. Elämänilo. Usko elämään. Positiivinen elämänasenne. Olen niin ylpeä itsestäni, että olen jo silloin jaksanut uskoa siihen, että elämä kantaa.

Meinasin ensin käydä kertomaan mitä kaikkea vuoden aikana on ehtinyt tapahtua, mutta täältä blogistahan se on pääpiirteittäin luettavissa. Muutot, remontti, ajatuksenjuoksu, kasvutarinat ja touhuilut. Aika pitkä matka on tultu, mutta silti koen, että matka on vielä alussa. Mun matka. Kasvutarina. Minun elämäni - Minun palapelini. 

Koen, että tosi moni palanen on loksahtanut paikoilleen. Vaikka ei tämä mitenkään helppoa ole ollut. Mutta eihän sen kuulukaan. Ylä- ja alamäet kuuluu elämään. Positiiviset sekä negatiiviset tunteet. Ne vaan pitää elää läpi ja sitten elämä taas jatkuu. Koen, että vaikka töitä on tullut tehtyä itsensä kanssa aikalailla, niin olen ollut melko onnekaskin. Mulla on elämässäni upeita, ihania, auttavaisia ihmisiä. Heidän merkitys on valtava!!! En voi koskaan kiittää heitä tarpeeksi. Heidän tukensa on ollut korvaamatonta. Ja universumi. Se nyt vaan johdattaa.

Haluan juhlistaa kanssanne blogini 1-vuotissynttäreitä jotenkin, joten olen päättänyt kaikkien tähän postaukseen tai Facebookkiin tai Instagramiin tähän postaukseen liittyvän julkaisun alle kommentoijien kesken arpoa yhdessä voittajan kanssa suunnittelemallamme tavalla koristellun mukin. Lahja on pieni ja koristelu toteutetaan taitojeni puitteissa posliinitusseilla koristellen, mutta jotenkin haluan tätä juhlistaa. Ei muuta kuin kommentoimaan. Aikaa on 5.11. keskiyöhön saakka.