4,5-vuotiaan joulun toivelelut 2016

Voi, mikä riemu lapsilla - ja lapsenmielisillä - onkaan, kun joulun alla postiluukusta tipahtaa kasapäin erilaisia lelulehtiä ja televisio on pullollaan lelumainoksia. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Meillä on luettu kohta puhki nuo kaikki lelulehdet ja joka kerta niistä löytyy jotain uutta mikä olisi "ihan pakko saada".

Luettiin äsken taas Pn kanssa läpi "Joulun toivelelut 2016" ja otin kuvat Pn suostumuksella kaikista leluista, jotka hän haluaisi joulupukin aattona tuovan itselleen.


Hän haluaisi Ryhmä Hau yövalon/taskulampun, Play-Doh työkalu leikkisetin, Ryhmä Hau Suuren soitinsetin, Kitaran ja Kosketinsoittimen.


Palomies Sami Paloaseman, Sähkömönkijän ja JCBn Ison torninosturin.

Suurin toive taitaa kuitenkin olla pikku legot. P on vähän risteillyt Vankisaaren ja jonkun huoltoaseman välillä. Joulupukki taitaa kuitenkin päätyä ensimmäisenä mainittuun.

Huhhahhei! Olen käynyt suurella kädellä läpi poikien leluja ja sekä myynyt että lahjoittanut niitä ainakin jätesäkillisen. Silti tuntuu, että niitä on ihan tolkuttoman paljon. Tiedän, että pyynnöistäni huolimatta, Joulupukki tuo aivan varmasti pojille vielä lisää leluja. Täytyy ehkä joulun jälkeen käydä lelulaatikot sitten läpi uudestaan. Toki lelut on lapsille niitä mieleisimpiä lahjoja, mutta mielestäni on tärkeää opettaa lapsille jo nuorena mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Materia vai ihmiset, terveys ja onnellisuus. Minut joskus menneisyydessä tunteneet voivat nyt ihmetellä mitä minulle on tapahtunut. Materialla on ollut minulle isokin rooli aiemmin. Niin ne asiat ja ihmiset muuttuu. Vaikka ihmiset, terveys ja onnellisuus onkin ollut minulle aina kaikista tärkeimpiä.

Löytyykö teistä lukijoistani myös 4,5-vuotiaiden vanhempia? Mitkä on teidän tämän joulun "hittilelut"?