Arki ❤️

Pikaiset terveiset täältä viime viikolla alkaneen arjen keskeltä. Täällä kaikki hyvin - toivottavasti sielläkin. Työt on alkaneet mukavasti. Pikku hiljaa. Työ on samaa kuin olen tehnyt ennenkin. Perhetyötä. Ja työyhteisömme vaikuttaa oikein lupaavalta. 

Se, että olen palannut sille omimmalle sektorille sosiaalialan kentällä, tulee väistämättä vaikuttamaan blogiini. Jatkan blogin kirjoittamista, se on varmaa. Blogini sisältö vaan tulee varmasti hieman muuttumaan. En osaa oikein kertoa tarkemmin miten, mutta työn laadun vuoksi tulen entistä enemmän ainakin varjelemaan poikasteni henkilöllisyyttä. Omista ajatuksistani, vanhemmuudesta, kasvatuksesta, universumista, yksisarvisista ja ylipäänsä maailman menosta - sen ihmeistä ja kummista - tulen aivan varmasti edelleen kirjoittamaan. Olen edelleen aivan se sama pieni ihminen tässä suuressa maailmassa kuin ennenkin. Ihan tavallinen ihminen. Ja äiti. 

Niin - takaisin siihen arkeen. Töissä on ihanaa! Ja kotona on ihanaa! Loppuvuoden väsymys on tipotiessään ja iltaisin väsyttää ihanasti. Poikaset on reippaita ja nyt tuntuu kyllä, että he kasvaa ihan silmissä. Elämä hymyilee. Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Töitä, perhe-elämää, vapaa-aikaa. Juuri sitä itseään. Kaikessa kauneudessaan ja kasvukivuissaan.

Toistan itseäni tylsistymiseenne saakka, mutta... Ah! Miä niin rakastan arkea!!! 

Ihanaa viikkoa - arkea - teillekin kaikille sinne 😘