@annanwanderlandyoga

Hei arvon lukijat,

Ajattelin valaista teille hieman kuka annanwanderlandyogan Anna-Mari oikein on, joka on siis tulossa Kotkaan pitämään minulle ja kymmenelle teistä ilmaisen lempeän tutustumisjoogan perjantaina 31.3.2017 klo 18 alkaen.

Anna-Mari on siis entinen kotkalainen. Anna harrasti Kotkassa asuessaan tanssia ja kertoo sen näkyvänkin hänen joogatunneissaan niin, että musiikki on aina vahvasti läsnä harjoituksessa. Annan tanssipuoleen liittyy vahvasti myös hänen ja toisen kotkalaissyntyisen, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Minttu Makkosen "Avaus uuteen" -workshop. Workshop yhdistää uudella tavalla joogaa ja vapaata liikettä ja se järjestetään Kotkassa 2.4. klo 13-16 Yogelinan tiloissa.

Anna rakastaa innostaa muita mukaan joogaamaan, koska jooga on antanut hänelle niin paljon hänen omaan elämäänsä. Hän pyrkii jakamaan samaa muille ja jos edes vähän onnistuu, hän on onnistunut työssään. Kurssilla käydään läpi joogan perusasentoja eli asanoita ja tehdään hermostoa rauhoittavia pranayama hengitysharjoituksia.

Muistattehan, että teillä on mahdollisuus tutustua kanssani Annaan ja joogaan - voit osallistua arvontaan menemällä blogini facebook -sivuille eli tänne, etsi sieltä

tämän kuvan kaltainen linkki,

tykkää linkistä ja kommentoi siihen. Näin olet mukana arvonnassa. Olen myös erittäin kiitollinen, jos jaat kyseisen linkin eteenpäin. Voit jakaa sen, vaikka et itse haluaisikaan tai pääsisikään osallistumaan tutustumisjoogaamme. Olisi ihanaa, jos mahdollisimman monella olisi kuitenkin mahdollisuus osallistua arvontaan. Tutustumistunti sopii niin aloittelijoille kuin jo kokeneemmillekin joogaajille. Osallistumisaikaa on lauantaihin saakka. Sunnuntaina suoritan arvonnan.

Oikein ihanaa torstai iltaa teille kaikille <3