City of Kotka

Miä ajattelin vähän leikitellä ajatuksella, mihin veisin vieraani Kotkassa, jos aikaa olisi yksi vuorokausi. Talvella sekä kesällä. Olen asunut melkein koko elämäni Kotkassa ja aina rakastanut syvästi tätä kaupunkia. Seitsemisen vuotta sitten asuin vajaan vuoden Pyhtäällä, Siltakylässä. Sieltä muutin puoleksitoista vuodeksi Helsinkiin, jossa asuin Hakaniemessä ja Vallilassa. Olin koko elämäni haaveillut pääseväni asumaan suurempaan kaupunkiin. Turkuun tai Helsinkiin. Puolitoista vuotta riitti. Palasin ikionnellisena takaisin kotikonnuilleni ja sen jälkeen ei ole käynyt mielessäkään muuttaa täältä pois. Tai jos ihan rehellinen olen, niin välillä olen haaveillut määräaikaisesta muutosta ulkomaille, mutta loppujen lopuksi olen tämän pienen merikaupungin tyttö. Henkeen ja vereen. Täällä on hyvä elää <3

Kotka on aivan ihana kaupunki. Sopivan kokoinen. Melko pieni. Tai oikeastaan todella pieni. Kotka on kesäkaupunki. Ehdottomasti. Kesäisin kaupunki on elossa ja tänne löytävät tiensä myös useat turistit, eikä ihme. Talvet ovat hiljaisempia. Meillä on Kotkassa aivan ihania puistoja ja tietysti myös upeita vesialueita. Ne pääsee oikeuksiinsa paremmin kesällä, mutta myös talvi antaa oman mausteensa niillekin.

Pysykää kuulolla - seuraavien viikkojen aikana tulen kertomaan teille mun lempparipaikat Kotkassa. Luonnollisesti ne kun ovat ne paikat, jotka haluaisin vieraillenikin näyttää.