Erobileet

Myö vietettii viime lauantaina mun ystävien kanssa Erobileitä. Mun Erobileitä. - Kyllä! Luit ihan oikein! Oot ehkä kuullu termin ennenkin ja miettinyt mistä ihmeestä sellaisissa oikein on kysymys. Kuka haluaa juhlia eroa? Mitä juhlittavaa siinä on? Miäpä kerron teille, mistä mun erobileissä oli kysymys. 

Joskus ero voi olla hyvä asia. Vaikka se ei olisikaan helppo, se voi olla loppujen lopuksi hyvä asia. Elämä saattaa heittää ihan häränpyllyä - tai ainakin melkein. Alkuun saattaa tuntua siltä, että maailmanloppu on lähellä, mutta ajan kuluessa huomaat, ettei se maailma mihinkään loppunutkaan. Maailma jatkaa kulkuaan. Elämä jatkaa kulkuaan. Hitaasti, mutta varmasti. Ja edessä voi olla jotain parempaa kuin ennen eroa.

Mun erobileissä oli kyse siitä, että elämä kantaa. Ja heistä, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Heistä, jotka nauravat ja itkevät mun kanssa. Heistä, jotka kuuntelevat, lohduttavat ja palauttelevat tarvittaessa myös maan pinnalle. Heistä, jotka ovat edelleen täällä mun luona - mun kanssa, mun tukena ja turvana -  kun ne toiset (lue: miehet) eivät. Mun erobileissä oli kyse ystävyydestä!!! 

Mun erobileissä juteltiin elämästä. Kaikesta mitä se pitää sisällään. Osa tapasi toisensa ensimmäistä kertaa. Kotini täyttyi ihanista naisista. Ihanista - niin uusista kuin vanhoistakin - ystävistä. Puheensorinasta. Naurusta ja itkustakin. Viinilasienkilinästä. Herkuista. Selfieistä. Rakkaudesta!!! Rakkaudesta, jota ystävät toisiaan kohtaan tuntevat. Aidosta välittämisestä. Halusta olla osa toisen elämää. Arkea ja juhlaa. Elää toisen rinnalla niin ilon kuin surunkin hetkellä. Tukena. Aina. Silloinkin, kun maailma uhkaa loppua.

Myö ollaa niin kaikki valittu toi eka rivi <3

Oon niin onnekas. Työ. Ystävät! Kiitos teille jokaiselle <3 Toivottavasti tiedätte, kuinka rakkaita ja korvaamattomia olette <3

P.S. Kuvat Pinterestistä.