Hello December

Tervetuloa Joulukuu. Kauan odotettu joulukuu. Tänään on saatu avata taas ensimmäinen luukku joulukalenterista ja ihastella sieltä esiin tullutta suklaatia, karkkia, lelua tmv. Nykyään joulukalenteita on olemassa lukemattomia erilaisia, mikä on mielestäni tosi kiva juttu. Jokaiselle jotakin.

Mulla on ollut lähes poikkeuksetta joka vuosi oma joulukalenteri. Siis ihan viime vuoteen saakka. En itseasiassa tiedä miksi sellainen jäi viime vuonna hankkimatta. Tänä vuonna en edes ajatellut koko asiaa. Paitsi tänään, kun näin glitterin joulukalentereiden olevan -50% alennuksessa. Täytyy ehkä kuitenkin harkita sellaisen hankkimista. 

Pienenä mulla oli aina joko kuva-, suklaa- tai tarrakalenteri. Parhaiten mieleen on jäänyt tarrakalenterit. Niiden tarrat olivat sellaisia pulleita ja pehmeitä. Tiedättekö mitä tarkoitan? Ne oli ihania! Suklaakalenteri ei oikein koskaan innostanut - olenhan suklaalle allerginen. Tai kaakaolle. Valkosuklaa toimii. Meidän pojilla on ollut aina suklaakalenterit. Ja viime vuonna hankittiin niiden lisäksi myös lelukalenterit. P sai pikkulegokalenterin ja A muumikalenterin. Samalla linjalla mentiin tänä vuonna. 

Lasten jännitys on ihanan käsinkosketeltavaa, kun he avaavat kalenterien luukkuja. Ja onhan se epäterveellisyydestä huolimatta aika juhlaa, kun saa aloittaa jokaisen päivän pienellä herkulla. Ja lelukalenterikin on kyllä arvokkuudestaan huolimatta mielestäni aivan loistava keksintö - sisältö jää leikkeihin elämään. Iloa pitkäksi aikaa.

Teille lukijoilleni haluan järjestää oman joulukalenterin. Se tulee toteutumaan niin, että jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon saakka, tulen postamaan teille tänne jotain jouluun liittyvää. Se voi olla ispiraatiota, ideoita, ajatuksia, muistoja, vanhoja tai uusia jouluruokia, askartelua tmv. Pysykää mukana, niin näette mitä tuleman pitää.

Tänään haluan vinkata teille Facebookissa olevasta sivustosta nimeltään Hovi & Hakaniemi. Sivustoa ylläpitää kaksi ratkaisukeskeistä terapeuttiopiskelijaa, jotka haluavat auttaa ihmisiä tulemaan paremmin toimeen itsensä sekä muiden kanssa. Ensimmäiseksi he haluavat tarjota vinkkejä parisuhteen parantamiseksi parisuhteen joulukalenterin muodossa. Heidän Facebook sivustolleen pääset TÄSTÄ. Ei muuta kun tykkäilemään ja ottamaan osaa parisuhteen joulukalenteriin.

Ihanaa joulukuuta. Sieltä se joulu tulla jolkottelee. ❤