Irtiotto

Vaikka ei voi todellakaan sanoa, että täällä elettäis minkäänlaista arkea, niin voi pojat, että irtiotto tekee hyvää! Tänä kesänä irtiottoja on tullut otettua pääsääntöisesti tuon ihanan miekkosen kanssa. Muutamasti kuitenkin myös ystävien.

Eilen oli päivä, jota oli odotettu ja viime marraskuusta saakka. Startattiin mun hyvän ystävän kanssa puolen päivän jälkeen auto kohti Tamperetta. Päämääränä tietysti Robbie Williamsin keikka Ratinalla. Ai vitsit, tota päivää oli ootettu! Robbiessa vaan on sitä jotain! Jotain sellaista, jota ei kyllä mun mittapuun mukaan ole kenessäkään muussa laulajassa tai näyttelijässä. Supliikki, charmantti, poikamainen ÄIJÄ kruunattuna laulu- ja tanssitaidoilla ❤️ Ai että... 😋

Ennen keikkaa käytiin ystäväni kanssa syömässä edellisellä Tampereen reissulla hyväksi havaitsemassani belgialaisessa ravintolassa nimeltään August von Trappe. Söin ravintolassa tälläkin kertaa simpukoita, mutta Merimiehen simpukat jo testattuani oli tällä kertaa vuorossa Anopin simpukat. Pakko kyllä sanoa, että eivät nämä kyllä Merimiehen simpukoita voittaneet, vaikka oikein hyviä olivatkin. 

Taivaan peittänyt muutaman sadepisarankin tipauttanut harmaa pilviverho repesi syömässä ollessamme ja saimme nauttia oikein ihanan kesäisestä säästä. Välillä ohut pilviverho peitti taivaan, mutta sadetta emme päällemme enää saaneet. 

Ravintolasta siirryimme pikku hiljaa kohti Ratinaa. Menimme paikalle vasta seitsemän jälkeen, koska lämppärinä ollut Erasure ei valitettavasti meitä oikein innostanut. Eikä meidän ollut tarkoitus päästä eturiviin, vaikka olisihan se toki toisaalta ollut ihan houkuttelevaa päästä mahdollisimman liki Robbieta. Saatiin kuitenkin ihan hyvät paikat ja malttamattomina odoteltiin keikan alkua.

Aika meni nopeasti ja keikka oli alusta loppuun saakka aivan mahtava! Robbie vaan on niin mahtava! Niin Robbien näköinen show kun vaan olla ja voi. Robbie lauloi niin uusia kuin vanhojakin biisejä, ja välispiikit ja huulenheitot vaan oli parasta ❤️ Ihana, ihana Robbie! Tuli naurettua vedet silmissä. Ja laulettua vedet silmissä. Robbie hurmasi, hauskuutti, itketti ja laulatti ❤️ Ihan paras keikka koskaan!!! Kiitos Robbie F**king Williams ❤️

Love my life biisin aikana, jengi nosti sovitusti jotain punaista ilmaan ❤️
Kiitos ystävä Rakas ❤️