Isot ja pienet

Miä ihan liikutuin tänään. Mun liikuttuminen nyt ei sinänsä ole mitenkään ihmeellistä tai harvinaista ainakaan, mutta... A oli tänään vuorostaan mummon, ukin ja isompien poikaserkkujen kanssa uimahallissa. P ei päässyt mukaan rajun yskän vuoksi. Viimeksi oli toisinpäin. P pääsi mukaan ja A joutui jäämään kotiin. Uinnin jälkeen uimarit kävivät McDonald´sista hakemassa ruokaa ja tulivat meille syömään. Toivat aterian myös Plle. Ruoan jälkeen kaikki neljä katosivat poikien valtakuntaan ja hetken päästä siellä oli jo lego- ja autoleikit täydessä vauhdissa. Isot ja pienet sulassa sovussa. Niin ihanasti leikkien yhdessä. Ja kaikki näyttivät nauttivan tilanteesta täysin rinnoin. Miten liikuttavaa!!!

On muuten mielenkiintoista, että P on hyvin samanlainen vanhemman poikaserkun kanssa (niin ulkonäöllisesti kuin luonteenpiirteiltäänkin) ja A nuoremman. Jännästi ne geenit menee.. Ihania poikia. Kaikki neljä <3 Sydän pakahtuu!!!

Voi, että miten tärkeitä ja rakkaita kaikki poikien serkut ja muidenkin läheisten lapset ovatkaan!!! Miten ihanaa on, että on eri ikäisiä lapsia, jotka leikkivät ja puuhailevat keskenään. Kamalan usein ei ehdi kyläilemään - kaikilla kun on oma arkensa pyöritettävinään. Niin, että sitä minä täällä vaan teille kaikille ja teidän lapsosillenne huutelen, että rakkaita olette <3 <3 <3 Jos ette tienneet.