Itsenäisyyspäivän traditio

Niin kauan kuin muistan, äitini on aina itsenäisyyspäivisin pitänyt piparkakkutalotalkoot. Olen siirtänyt saman perinteen meille - jos pojat eivät ole talkoilemassa äitini kanssa. Tänään olemme ennen  lounasta puuhailleet piparitaikinan kanssa. Piparkakkutalon kappaleet tein minä, jonka jälkeen pojat saivat isänsä kanssa tehdä pipareita.

Pojat jaksoivat keskittyä pipareiden leipomiseen todella - yllättävän - hyvin. Taikinan loppuessa, P kysyi missä sitä on lisää. Taikinaa meni parempiin suihin aikalailla, mutta he aikamoisen kasan saivat pipareitakin aikaiseksi. Osa ladottiin mummon tekemiin piparisiin piparilaatikoihin. Koristeleminen jäi huomiselle. Pojille pipareiden leipominen ei ollut ensimmäinen tälle talvelle. Mummon kanssa he ehtivät aina ensin. On ihanaa, että mummo aina puuhailee ja leipoo poikien kanssa ❤


Piparkakkutalon kappaleiden kanssa kävi tällä kertaa vähän hassusti. Ajatusvirheestä johtuen yhdet kappaleet olivat hieman vaillinaisia. En viitsinyt pienen erheen vuoksi alkaa tekemään toisia palasia niiden tilalle, joten muokkasin vähä kattopalasia ja aika kivasti onnistuin. Tää on desing talo. Piparkakkutalo koristeltiin tänä vuonna ihan super söpöillä minivaahtokarkeilla ja suklaarusinoilla.


Pakkanen on tehnyt upeita taideteoksia ikkunoihin. Ja ihanat jäälyhdyt koristaa pihaa 💙
Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa! 🇫🇮