Itseruskettava Serumi

Miä löysin sen. Kävimme poikien kanssa viime viikonloppuna Pasaatissa tekemässä muutaman hankinnan uuteen kotiin. Kävimme samalla ihan huviksemme kurkkaamassa Sokoksen itseruskettavien valikoiman. Sitä, josta viimeksi teille puhuin (jota olisin halunnut kokeilla), ei Pasaatin Sokoksella ollut. Nappasin kuitenkin mukaan yhden toisen, joka vaikutti hinta-laatusuhteeltaan pullon tekstin mukaan lupaavalta. Alla olevassa kuvassa olen laittanut itseruskettavaa kolmena peräkkäisenä aamuna. Kuva on ehkä vähän huono, mutta ehkä te saatte hieman kiinni minkälaisesta tuotteesta on kyse.

Mulla oli ennen itseruskettavan laittamista melkoiset kalkkilaivan kapteenin kasvot. Ne on melko vaaleat luonnostaan ja, kun eivät kesäisinkään juuri päivety, niin.. Kuvassa mulla ei ole mitään muuta meikkiä kuin kulmakynää ja ripsiväriä. Eikä kuvassa ole käytetty mitään filtteriä.

L`ORÈAL Parisin Sublime Bronze Fabolous Elixir Self-Tanning Serumia laitetaan siis kolmena peräkkäisenä aamuna ja päivetyksen luvataan kestävän jopa kaksi viikkoa. Miä laitoin itseruskettavaa sunnuntaista tiistaihin. Päivetys oli huomattavissa jo heti sunnuntaina. Päivetys on luonnollinen ja tasainen. Serumi on kevyen tuntuista, tahraamatonta ja hyvin levittyvää - kuten sen luvataankin olevan. Nappi löytö!!!