Joka tytön unelma

Jokaisella tytöllä/naisella on se joku unelma. Näyttelijä, laulaja tmv. Joku, joka on aiheuttanut unettomia öitä ja saanut sukat pyörimään jaloissa. Siis joku muu kuin poikaystävä ;) Joku, joka on vain unelmaa. Vaikka voihan unelmatkin toteutua. Mun oma vaan ei ehtinyt..

Mun unelma oli (ja on edelleen - R.I.P) Patrick Swayze. Vai pitäisikö sanoa Johnny. Sanon, että molemmat. Vaikka Patrick lumosi minut nimenomaan Dirty Dancingissä, Johnnyn roolillaan. Voi vitsit. Olin vielä lapsi, kun katsoin elokuvan ensimmäistä kertaa ja se oli menoa. Heti. Rakkautta ensi silmäyksellä.

Oon katsonut elokuvan monen monta kertaa. Todella monta. Ja aina se on yhtä hyvä. Välillä mulla on ollut vaan pakkomielle (kuulostaapa terveeltä :D ) katsoa vain final dance. Ah! Yhtä monesti oon katsonut sen siitä kohdasta eteenpäin, kun Johnny lähtee pois. Voi ahdistus! Ja voi rakkaus! Vielä useammin olen katsonut elokuvan alusta loppuun saakka. Itkenyt, nauranut, tanssinut ja laulanut. Käynyt koko tunneskaalan läpi. Joka kerta. <3

Jokainen, joka on nähnyt elokuvan, ei ehkä ihmettele yhtään kun nyt kerron haaveilleeni aina löytäväni itselleni Johnnyn kaltaisen miehen. Miehen, joka rakastaa aidosti ja on valmis seisomaan rakkaidensa takana kävi mitä kävi. Miehen, joka on valmis taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Oikeudenmukaisen, romanttisen, huumorintajuisen, sanavalmiin, komean miehen. Tanssitaitokaan ei olisi pahe. Voih! Johnny <3

Tietysti mun suurin haave koskaan on ollut päästä tanssimaan Patrickin kanssa. Tanssiminen on ihanaa. Erityisesti parin kanssa, joka osaa tanssia. Ja viedä! Voih! Final dancen koreografian tanssiminen itse Patrickin kanssa - that would've been it!

Parin viikon päästä tulee kuluneeksi 8 vuotta Patricikin poismenosta. Muistan päivän. Muistan, kun kuulin hänen nukkuneen pois. Itkin. Itkin vuolaasti. Onneksi Patrickin elokuvat elävät. Mulle ehdottomasti niistä rakkaimpana - ehdoton lempielokuvani - Dirty Dancing.

Nyt haluaisin laittaa haasteen eteenpäin teille kaikille! Kuka on se sun unelma? Lukijat, jättäkää kommenttia! Ja bloggaavat kollegat - tehkää hänestä postaus. Ollaan taas hetki hupsuja nuoria, jotka haihattelevat jonkun unelman perään.

P.s. Ikävä kyllä tähän ei käy vastaukseksi aviomies tmv. Uskallan väittää jokaisella olleen joskus joku julkisuuden henkilö, josta on ihan toden teolla unelmoinut. ;)

Kuvat Pinterestistä.