Joogan LYHYT oppimäärä

Siitä on kutakuinkin puolitoista kuukautta aikaa, kun kokeilin joogaa ensimmäistä kertaa "sillee kunnolla". Jooga vei mut mennessään. Vaikka, ja koska, jooga on ollut osa mun elämää vasta niin vähän aikaa, haluan kertoa teille mun oivalluksia siitä, mitä jooga tekee. Ja mitä se opettaa. Nää on mun oivalluksia ja ajatuksia. Ja nää tulee varmasti muuttumaan, jalostumaan ja lisääntymään tässä matkan varrella. Olen vielä niiiiiiin matkan alussa. Mutta tiedättekö - on ihanaa ja ilokseni kerronkin teille - olen niin oikealla matkalla. Tää matka tulee opettamaan mulle niin paljon. Neverending journey - I hope.

Jooga opettaa...

...pysähtymään.

...rauhoittumaan.

...hengittämään.

...kuuntelemaan.

...rentoutumaan.

...luottamaan.

...heittäytymään.

...tunnustelemaan.

...tuntemaan.

...vapautumaan.

...aistimaan.

...keskittymään.

...priorisoimaan.

...nauttimaan.

...elämään hetkessä.

Jooga...

...rohkaisee.

...avartaa.

...avaa.

...koskettaa.

...lämmittää.

...nostattaa.

...puhdistaa.

...parantaa.

Nämä oivalluksia, joita olen varsinkin eilisen VALO -joogakurssin ensimmäisen harjoituksen jälkeen pohtinut. Ah! Olo on edelleen niin vapautunut. Puhdistunut. Rauhallinen. Onnellinen.

Ihanaa viikonloppua kaikille!!! Ja hei, jos kiinnostaa, niin VALO - joogakurssille voi osallistua myös tuntikohtaisesti. Käy lukemassa kurssista lisää täältä. Kurssin opettajana toimii siis ihana Anna-Mari Pentikäinen, josta voit käydä lukemassa lisää täältä ja täältä.

Muiskis!!!