Joulu By Ikea

Vietettiin tänään päivää ystävän kanssa tehden tärrrrkeitä hankintoja Ikeasta. Muutto uuteen kotiin vaatii aina pieniä hankintoja ja mikä olisikaan siihen tarkoitukseen parempi paikka kuin Ikea.


Ikean joulua on aika kiva käydä katselemassa. Ja onhan siellä muutenkin kiva käydä. Ihan koska vaan. Oli tarvetta hankinnoille tai ei. Koska Ikea.


Siellä oli paljon ihania juttuja tänäkin vuonna. Esillepanoon oli mielestäni panostettu normaalia enemmän. Sinne oli rakennettu tuollaisia katoksia. Todella näyttäviä, kaikessa yksinkertaisuudessaan.


Huonekuusi lähti mukaan 🌲 Oon ihastellut tuota niin kavereiden Instagram-kuvissa kuin lehdissä ja Pinterestissäkin. Oli pakko saada. Ikeassa oli näköjään tyrkyllä tuo tuollainen valosarja, jota oon joulupukiltakin pyytänyt. Vinkkinä vaan vielä joulupukille, etten ostanut sitä itselleni vaan odottelen mitä se joulupukki mahtaa mulle tuodakaan...Noi pässit oli jotenkin hauskoja. Toi punainen ei vaan nyt oikein iske. Mutta jotain kivaa niissä oli. Hyasintteja oli joka lähtöön. Kaikenmaailman väreissä. Tuollaisia söpöjä pikkuisia. Ei lähtenyt mukaan kyllä noista kumpaakaan silti.


Sain ympättyä ostoskärryni niin täyteen, että oli varastoon tultaessa vaihdettava suurempaan versioon, joka ei sekään oikein meinannut riittää 😂 Hauskaa oli. Kiitos siitä loistavalle matkaseuralle. Vaikka hirveen tylsän loisteliaasti vältti suurimman osan heräteostotarpeistaan.


Nyt miä alan kasailemaan uutta olohuoneen pöytäämme. En tiennyt tarvitsemani sellaista ennen kuin katseemme kohtasivat...