Joulun tunnelmaa

Eilinen päiväni meni suurimmaksi osaksi vällyjen välissä lamaannuttavan päänsäryn vuoksi. Onneksi sain nukuttua. Iltapäivällä aloin olostani huolimatta laittamaan hieman joulun tunnelmaa kotiimme. Hieman valoja sinne tänne.

Rakastan erilaisia valoja ja niiden luomaa tunnelmaa. Usein joudun pidättelemään itseäni, etten heti lokakuussa iltojen pimetessä ole jo ripustelemassa valoja paikoilleen. 

Tällä kertaa kipinä on ollut kadoksissa. Eilen kuitenkin ajattelin asiaa lasten kannalta ja ymmärsin, että saattaisihan se piristää meitä kaikkia. Onhan sitä ihanaa olla ja elää kauniissa ja tunnelmaisessa ympäristössä.

Jouluvalojen laittaminen oli melko haikeaa. Siinä käytiin taas läpi aikamoinen tunteiden vuoristorata. Mutta kyllä nyt on kaunista. Päätin, että ripustan uuteenkin kotiin vielä valoja tunnelmaa luomaan, vaikka joulu onkin sitten jo ohi kun sinne muutetaan.

Onneksi Suomessa on pimeää vielä pitkälle kevääseen. Vappuna sitten viimeistään otan valot pois ja ripustan serpentiinit tilalle.


Lapset huomasivat jouluvalot jo ulkona. Sisällä he kulkivat valoja ihastellen huoneesta toiseen. Täynnä intoa ja onnen huokauksia. Parasta! ❤

Onko teillä jo jouluvalot paikoillaan?