Kakku, joka taipuu moneksi

Mun ehdoton lemppari piiras/torttu/kakku (mikä ikinä hän onkaan) on Banoffee. Kun ekaa kertaa jokunen vuosi sitten maistoin ystäväni tekemää Banoffeeta, olin myyty. Ystäväni Katja tekee muuten ehdottomasti maailman parasta Banoffeeta. Just lovin' it <3

S tutustutti minut tänä kesänä sellaiseen lasiin tehtyyn versioon, johon tuli keksipohjan tilalle suolapähkinöitä. Vitsit, että ne suolapähkinät toimii hyvin makean toffeen, banaanin ja kerman kanssa. Syntisen hyvää.

Viime viikonlopun erobileisiin tein mukeihin kakkusia, joihin laitoin kerroksittain muuten Banoffeen aineksia, mutta banaanin korvasin hilloilla. Mummo käy aina loppukesästä keräämässä hilloja kotikonnuillaan. Tänäkin vuonna pääsin osingoille saaliista ja niin pääsivät siis myös viime viikonlopun vieraatkin. Hillat sopivat erinomaisesti kakkuseen.

Tänään on edessä rapujuhlat ystävien kanssa ja mietin kovasti mitä voisimme viedä sinne mennessämme. Ensin pää löi tyhjää, mutta sitten sain idean. Nyt jääkaapissa töröttää Digestive-pohjainen kakku kera toffeen, punaviinimarjojen ja kerman. Toivottavasti myös punaviinimarjat toimivat osana tuota komboa.

Mukavaa perjantaita :)