Kauneimmat Joululaulut

Joululaulut on ihania! Mulla on monia lempparijoululauluja, mutta jos niistä on pakko valita muutama suosikki ylitse muiden, valitsen kolme.

1) Joulumaa on ollut mun lemppari ihan pienestä saakka. Musta on ihanaa ajatella laulun sanoja ja kuvitella mielessään sitä paikkaa - miltä se näyttää, miltä siellä tuoksuu jne.

2) Sydämeeni joulun teen. Muistan vieläkin, kun kuulin sen ensimmäisen kerran. Se iski heti. Sydämeen joulu täytyy tehdä, että sen tuntee. Pitää rauhoittua. Olla halukas ottamaan se vastaan. Tuntea se.

3) Taivas sylissäni on mulle vielä melko uusi tuttavuus. Kuulin ko. laulun ensimmäisen kerran viime vuonna joulun alla. Koskettava, tunnelmallinen laulu. Väittäisin, että kolahtaa jollain tapaa jokaiseen äiti-ihmiseen.

Joulun alla seurakunnat järjestävät tunnetusti useita "Kauneimmat joululaulut" -tapahtumia - tänä vuonna itseasiassa 44. kerran. Nimensä mukaisesti siellä lauletaan kauneimpia joululauluja esilaulajan/-laulajien johdolla kaikkien osallistujien voimin. Tapahtumiin on vapaapääsy. Olen useimpina vuosina osallistunut ko. tapahtumaan ja niin aijon tänäkin vuonna. Täältä voit hakea sinun kotiseutusi "Kauneimmat joululaulut". Kotkan seudulla niitä järjestetään vielä ainakin vajaa 10 ennen joulua ❤

Kaunista jouluodotusta juuri sinulle 🎄🎁✨