Kaunis syksy

Vitsit miten kauniista säästä ollaan saatu nauttia koko syksy. Ootteko huomannu? Niin paljon ihania aurinkoisia päiviä. Ja miten ihanaa onkaan ollut kun tuo lumihuntu, joka jokunen päivä sitten peitti maan, vaikuttaa jääneen ihan olemaan, ainakin joksikin aikaa, jos sääennusteisiin on uskominen.

Mulla on puhelimen galleria täynnä otoksia eri paikoista, kun olen käynyt terapian merkeissä kuljeksimassa pitkin metsiä ja rantoja. Niitä on ihanaa katsella. Niitä katsoessa palaa siihen hetkeen kun on kuvaa ottanut ja silti joka kerta kuvassa saattaa havaita jotain lisää. Kuvaa tulkitsee joka kerta kuitenkin senhetkisen fiiliksen mukaan. Siinä yksi syy, miksi rakastan niin kuvien katselemista kuin niiden ottamistakin.

Haluan nyt jakaa teille muutaman kuvan tältä syksyltä. Kuvan, jotka eivät varmasti ammattivalokuvaajan silmiin näytä kummoisilta, mutta miä oon tyytyväinen. Puhelimena mulla on Huawei P9. Vaihdoin pari kuukautta sitten ko. puhelimeen nimenomaan laadukkaan kameran vuoksi. Turhautti ottaa iPhonella kuvia, kun kuvien laatu oli aivan jotain muuta kuin silmällä näki.

Enjoy. Toivottavasti teidän silmänne ja ajatuksenne saavat jotain irti kuvistani.