Kreikkalainen ruoka mielessä

Eilen oli "Älä laihduta päivä" ja arvatkaa mitä mulla oli mielessä? Ei ainakaan laihdutus! Vaan kreikkalainen ruoka 😍 Aitoa kreikkalaista ruokaa päästäänkin poikien kanssa syömään 38 päivän päästä. Ajatella - kohta enää kuukausi jäljellä. Täytyy varmaan tehdä joku aamukampa, josta voidaan joka aamu repästä yksi lärpäke pois.

Kreikkalainen ruoka on kiinalaisen ja thaimaalaisen ruoan jälkeen parasta. Ne vaan osaa sen homman. Ruoanlaiton. Simppeliä, maukasta ruokaa. Nam! Tällaisia ruokia suunnittelin kahden viikon lomamme aikana ainkin maistella...

Mulla on oikeasti ollut - ja on edelleenkin - vaikeaa hyväksyä tämä mun muuttunut vartalo. En todellakaan ole kesäkunnossa. En lähelläkään sellaista. Mutta se nyt on vaan fakta, joka on pakko hyväksyä. Tai ainakin fakta, jonka kanssa on tämä tuleva kesä elettävä. Turha keksiä mitään selityksiä ja miettiä, miksi näin on. Näin nyt vaan on ja that's it. Ehkä ensi kesänä olen sellaisessa kunnossa, että tyytyväinen. Tai ainakin tyytyväisempi. Nyt kuitenkin mennään tällä. Ja toisaalta, eipähän ainakaan tarvitse lomalla miettiä mitä syö, kun ei edes ole mitään linjoja mistä huolehtia 😉 Haha!!! Reissun jälkeen voi sitten pikku hiljaa aloittaa elämäntaparemontin. Ja saatanpa miä C9 vetästä ennen reissua, niin olis ainakin freshimpi olo.

Miten teidän kesäkunto - onko millä mallilla? Ajattelitteko nauttia kesäherkuista vai pihistellä? Nyt nautiskelemaan sunnuntai-illasta. Itse ajattelin pyhittää sen Netflixille.