Kuka rasvaa selän?

Törmäsin tänään illalla nyt ensimmäistä kertaa tämän uuden elämän alun jälkeen suuren suureen ongelmaan. Mulla on kuiva iho. Talvisin todella kuiva. Pakko voidella joka päivä kosteusvoiteella. Ei siinä mitään. Se on ihan ok. MUTTA! Kuka rasvaa selän?

Tittiditittidii

Saanko esitellä uskollisen ystäväni (joka auttoi minua samaisessa hädässä viime kesänä juuri uuden tatuoinnin selkään ottaneena) - Marimekon salaatinottimen toisen puoliskon. Hän rasvaa minun selkäni.

Nokare voidetta takapuolelle ja hommiin.

Tuon kanssa sitten lähmitään selkää. Ihan niinkuin sellaisilla raaputtimilla. Tiedättekö? Meillä on ainakin edelleen mökillä sellainen ikivanha puinen selänraaputin. Voiteen levittäminen ohuelti oli hieman haastavahkoa, mutta sainpahan ainakin voideltua. HAH!

Pahoittelut ihan höperöstä postauksesta, mutta tällainen miä aina välillä olen. Saataahan tästä olla jollekin muullekin vaikka vinkkiä, jos kärsii samanmoisesta ongelmasta kuin minä - ettei ole selän rasvaajaa 😂 Joku voisi nyt nahevana muistuttaa mua, että miähän asustan kahden selänrasvaaja kandidaatin kanssa. Olen kerran pyytänyt Ptä rasvaamaan mun selän. Se päättyi siihen, että yritin levittää sitä selkääni läntättyä rasvaa tuolla samaisella salaatinottimella. Alle en uskalla sellaista puuhaa vielä edes ehdottaa. Jos hänellä on rasvaa hyppysissään ja äiti on selin, rasvat menee suuhun. Trust me I know!

Kauniita unia! Ensi kerralla jotain järkevämpää. I promise! 😘