Kun saan kipsin pois...

Arvatkaa mitä!? Mun mieli ei ole enää yhtään niin maassa (kuin vielä esimerkiksi viime viikolla) tän kipsin kanssa. Pian on eloa jalkapuolena takana neljä viikkoa ja jalka on parantunut sen verran hyvin, että pystyn kotona liikkumaan ilman keppejä. Arvatkaapa miten paljon jo se helpottaa liikkumista. Päivät eivät enää tunnu niin pitkiltä, eikä edes joka päivä tule nukuttua päiväuniakaan. Ihanaa! Vaikka sitä on kuinka positiivinen ihminen, niin kyllä noi ensimmäiset viikot kipsin kanssa veti melkoisen alamaihin.

Nyt näen jo valon tunnelin päässä, vaikka lopulliseen valaistumiseen (kipsin poistamiseen) onkin aikaa vielä kaksi viikkoa. Arvatkaa, mitä aijon tehdä, kun saan kipsin pois!? - No, minäpä kerron ;)

Kun saan kipsin pois...

...menen metsään <3 Mulla on kamala ikävä metsää! Eilen meinasin jo keppien kanssalähteä tuonne takametsään könkkäilemään, mutta en sitten mennyt. Enkä oikein saanut kannatustakaan siihen. Voi olla, että jokupäivä menen hiukan tuolla piipahtamaan, mutta sitten kun kipsi on historiaa, lähden metsään tuntikausiksi. <3

...peuhaan ja touhuan poikien kanssa <3 Leikitään hippaa ja kaikkea muuta vauhdikasta.Jee!!! <3

...lähden valokuvailemaan kaikkialle, minne ikinä keksinkin <3

...menen joogaan <3 ...ja juoksulenkille <3 ...ja salille <3 ...ja tanssimaan <3 Kroppa kaipaa liikkumaan! Huikeeta! <3

...menen saunaan <3 Vaikka mulla on suihku-/saunakipsi, ei tunnu jotenkaan luonnolliselta mennä saunaan tämän kanssa. En usko, että saunominen tekee kovin hyvää tuolle kipsin alla hautovalle jalalle...

Sellaisista asioista täällä haaveillaan. Aika arkisista asioista. Pienistä asioista, joita ei ehkä osaa arvostaa aina arjen keskellä... Osaathan sinä?