Kun sisustaminen valtaa mielen

Mun piti pyhittää eilinen ilta itselleni kirjan parissa, kuten teillekin mainitsin, mutta kuinkas sitten kävikään.. En saanut edes kirjaa käsiini. Ilta menikin googlaillessa erilaisia mustavalkoisia tapetteja. Lopulta löysin aivan ihanan tapetin, joka vei sydämeni. Kuten sen arvokas hintakin. 

Ferm livingin Half moon

 

Koska tuon tapetin hinta on minun mielestäni aivan liian suolainen, pohdiskelin hetken aikaa miten voisin saada tuollaiset seinät edullisemmin. Ja koska olen melko tekeväinen ja pelkäämätön, poikien huoneisiin tulee kuin tuleekin tuollaiset seinät - maalattuina. Tehosteseinä maalataan ensin muiden seinien tapaan valkoiseksi, jonka jälkeen maalaan vapaalla kädellä siihen puolikkaita palloja. Jos seinistä tuleekin jostain syystä kamalat, ne maalataan mustiksi. Vahinkoa ei siis pääse sattumaan. Meni niin tai näin.

 

Tapetin kuvio on melko pientä - siihen en edes yritä pyrkiä. Pallon puolikkaista tulee suurempia eikä ehkä noin tiheään. Rivit siis. Toisaalta..voisikohan kuviot painaa maalattuun seinään jollain.. Täytyykin hieman jatkaa idean jalostusta. Aikaakaan on, koska ensin seinät pitää tasoittaa ja maalata sillä valkoisella. Ja esikoisen huoneesta on vielä vanhatkin tapetit poistamatta.

Löytyykö teiltä ideoita, miten kuvio olisi järkevää toteuttaa? Sapluunan kanssa en ala maalaamaan. Mieluummin vapaalla kädellä. Mutta mitenhän tuo painatus?