Kuusi tuli kotiin

En ole varmaan koskaan laittanut joulua kotiini näin aikaisin kuin tänä vuonna. En tiedä miksi. Siis, että miksi olen odottanut joulun laittamisen kanssa pitkälle joulukuuhun. Tänä vuonna en halunnut odottaa. Haluan toteuttaa kaikki joulukoristelut tänä vuonna juuri siinä hetkessä kuin me poikien kanssa haluamme. Kuten olen ohimennen maininnut jo aiemmin, tänä vuonna pojat ovat jouluaaton isällään. Tästä syystä meillä on joulu jo nyt. 

Kuusi tuotiin kotiin viikonloppuna. Ulkovarastosta. Ehkä muistattekin vajaan vuoden takaisen postaukseni vaihtoehtoisesta kuusesta, jonka lasteni isä teki minulle. Ikikuusi. Kaunokainen. Nyt hän on saanut koristeet oksilleen. Myös pojat saivat koristella oman pienen kuusensa. Se se oli taas hauskaa katseltavaa. Ja voi kuinka hieno heidän kuusesta taas tulikaan. Vaikka pallojen epäjärjestys saattaakin aika ajoin aiheuttaa mulle pientä pahoinvointia, kun kuljen ohi ;)

Valojahan me laiteltiin jo jokunen viikko sitten. Että miä rakastan tätä tunnelmaa, jonka kuuset koristeineen, lukuisat kynttilät liekkeineen ja tunnelmavalot luovat ympärilleen <3 Niin kaunista ja rauhoittavaa <3

Löytyykö sieltä puolen ruutua joku, joka on yhtä aikaisessa tänä vuonna?