Uuden vuoden kynnyksellä

Näin uuden vuoden kynnyksellä moni tekee uuden vuoden lupauksia, jotka kovin usein jäävät toteutumatta. Me ajatellaan aina uuden vuoden tuovan mukanaan paljon kaikkea uutta ja hyvää - antavan ikään kuin automaattisesti meille voimaa elää ja toimia lupaustemme lailla. Tai ainakin niitä kohti. Niin se ei ikävä kyllä ole. Mikään ei nimittäin tule itsestään. Mitään ei tapahdu automaattisesti vain sen vuoksi, että teit uuden vuoden lupauksen - tai lupauksen muuten vain milloin vain. Pyydän nyt syvästi anteeksi, jos romutin jonkun ajatukset uuden vuoden ja ylipäänsä yleisesti lupausten suhteen..

Lupaus vaatii sitoutumista. Päätöksen sitoutua lupaukseen. Päätöksen kulkea sitä kohti. Sinä itse määrität hyvin pitkälle oman elämäsi ja mitä siinä tapahtuu. Toki on asioita, jotka eivät ole sinusta riippuvaisia, mutta silloinkin on sinun päätösvallassasi miten reagoit tapahtuneeseen. Meillä jokaisella on mahdollisuudet ihan mihin vain. Yhtä vahvat mahdollisuudet onnistua ihan missä vain. Jos vain haluamme tarpeeksi. Jos vain sitoudumme tekemään määrätietoisesti töitä sen eteen, että saavutamme haluamamme.

Miä toivoisin, että ihmiset keskittyis enemmän omaan itseensä. Omaan hyvinvointiinsa. Haluaisivat oppia niin tuntemaan kuin hyväksymäänkin itsensä paremmin. Oppia tuntemaan ja tietämään miksi toimii miten toimii missäkin tilanteessa. Itsetuntemuksella on tärkeä rooli elämässä. Täytyy tuntea itsensä - tietää mitä on, mitä haluaa ja miksi, jotta pystyy elämään. Nauttimaan elämästä täysin rinnoin. Saati elämään yhdessä toisen ihmisen kanssa. Loukkaamatta, hallitsematta, hajottamatta. Toki elämää voi elää toisellakin tavalla, mutta se ei ole mun tapani elää. Miä haluan olla aidosti onnellinen ja tyytyväinen - niin itseeni kuin elämääni. Elää niin, että voin olla ylpeä itsestäni. Elää omana itsenäni. Kunnioittaen niin itseäni kuin toisiakin.

Mä aijon tehdä uuden vuoden lupauksen itselleni. Liittyen itseeni. Omaan hyvinvointiini ja itsetuntemukseeni.

Vuonna 2017 aijon

...kuunnella itseäni enemmän - jokaista puolta itsessäni.

...luottaa itseeni enemmän.

...luottaa intuitiooni enemmän. Antaen sen johdattaa minua.

...luottaa Universumiin. Universumin voimaan. Tarkoitukseen.

...opetella tuntemaan itseäni lisää. Paremmin. Syvemmin.

...kehittää itseäni.

...haastaa itseäni.

...keskittyä entistäkin enemmän niihin asioihin ja ihmisiin, jotka tuottavat minulle hyvää oloa. Energiaa. Voimaa. Rakkautta.

...nauttia siitä matkasta, jota kuljen. Nähdä sen mahdollisuudet ja positiiviset valon pilkahdukset, vaikka välillä olisi synkkääkin.

...olla armollinen itseäni kohtaan.

...nauraa.

...iloita.

...itkeä ilostakin.

...rakastaa.

Aika monta lupausta. Mutta tiedättekö mitä!? - Olen sellaisella tiellä, että tiedän pystyväni pitämään lupaukseni. Haluan pitää ne. Haluan sitoutua niihin. Haluan, että voin paremmin. Haluan olla onnellinen. Tammikuun aikana avaan teille hieman enemmän omista suunnitelmistani, joiden avulla uskon hyvinvointini lisääntyvän. Miten SINÄ aijot pitää huolen itsestäsi?

 

Parempaa Uutta vuotta Muruset <3 Nähdään ensi vuonna!!!