Mandala-terapiaa

Mandalat ❤️ Niin kauniita. Niiden piirtäminen ❤️ Niin rentouttavaa.

Pari päivää sitten, tuli pitkästä aikaa inspiraation piirtää. En ole koskaan osannut mielestäni piirtää, mutta viime vuosina olen vaan alkanut piirtämään. Olen tullut siihen tulokseen, että jokainen osaa piirtää, jos haluaa. Sitä mieltä olen aika pitkälti kaikesta muustakin. Jokainen ei ehkä ole mestaripiirtäjä, mutta osaa piirtää niin hyvin kuin osaa. Ja taitojahan voi kehittää. Kaiken voi oppia. Meillä kaikilla on mahdollisuus ihan mihin vain.

Mandaloiden tekeminen on aika helppoa. Et tarvitse kuin paperia tai kartonkia, kynän ja mandalan symmetrisyyttä helpottaaksesi astemitan ja viivottimen. Paperiin kannattaa tehdä apuviivat, jotta saat kuviot tehtyä joka sektorille samaan kohtaan. Voit itse määrittää kuinka pieniä tai suuria sektoreita ja kuviota teet. Choose yourself. Ja eikun piirtämään. 

Mandaloiden piirtäminen on mulle kuin terapiaa. Se voi olla sitä myös sulle. Suosittelen kokeilemaan. Se toimii vähän kuin jooga tai juoksulenkki - tai mikä nyt kullekin toimii pään tyhjentäjänä. Eilen illalla laitoin kynttilöitä palamaan ja tartuin kynään. Taivaallista! Käsi piirtää viivoja, joita mieli käskee sen piirtää. Mitään muuta päähän ei sillä hetkellä mahdu. Ja hyvä niin. Aivan ihanaa ❤️ Mun mandalat on viime päivinä tulleet kortteihin. En tiedä kenelle kortit on. Ne vaan on.