Mitä olemme tehneet pääsiäisenä?

Myö ollaa...

...maalattu. Niin tavallisella maalilla kuin spray -maalillakin. P-A-L-J-O-N!!!

...sairastettu. Miä ja P. P tosin on onneksi jo parantunut. Miä en. Särkylääkkeiden voimalla tässä on menty ja olen yrittänyt ottaa mahdollisimman iisisti. Mitä nyt oon voinut, kun remonttia on ollut pakko tehdä.

...ihasteltu uuden kodin pihan kasvustoa. Kauniita pieniä kukkia (jotka osoittautuivat scilloiksi), krookuksia ja raparperiä on jo näkyvissä.

...herkuteltu. Pääsiäispupu oli käynyt viime yönä piilottamassa pääsiäismunia ympäri kämppää. Muutenkin on tullut kyllä herkuteltua aikalailla. Hyvällä ruoalla ja herkuilla. Se ikävä kyllä näkyy ainakin mun naamasta myös. Remontin tekemiseen, sairastamiseen ja herkutteluun nähden on tullut juotua vettä nimittäin ihan liian vähän.

...suunniteltu. On tullut suunniteltua pieniä hankintoja uuteen kotiin. Kylpyhuoneen juttuja. Keittiön juttuja. Eteisen juttuja. Kaikenlaisia.

...vietetty laatuaikaa. Molemmat pojat on saaneet viettää laatuaikaa isovanhempiensa kanssa ilman toisen läsnäoloa. Ja laatuaikaa myös mun kanssa. Ilman toisen läsnäoloa. Miä oon sellanen laatuajan tärkeyden peräänkuuluttaja. Jokainen kaipaa joskus laatuaikaa ihan rauhassa toisen kanssa. Miäkii sain piiiitkästä aikaa viettää tänään laatuaikaa oman äitini kanssa. Tuli naurettua ja melkein itkettyäkin yhdessä. 

...ihmetelty. Nimittäin sääukon touhuja. Kummallisen ailahtelevainan ilmasto. Onneksi myös aurinko on välillä paistanut.

...saatu ihan hullunaa aikaiseksi! Uuden kodin remontti on edistynyt todella paljon pääsiäisen aikana. Ihan huikeeta!!!

Nyt miä vetäydyn vällyjen väliin. Huomenna vielä maalataan ja brunsseillaan. Tiistaina sitten olisikin edessä paluu arkeen. Ainakin toivottavasti! Taudit saisivat nyt väistyä hus pois. Nauttikaahan työkin kaikki vielä huomisesta pyhästä!