Mun kynästä

Muistatteko, kun maaliskuussa kerroin erään lapsuudenystäväni antamasta kunniasta suunnitella hänelle uusi tatuointi? Muistitte tai ette, kerron teille nyt kuitenkin, että niin se vain on - hänen ihoaan koristaa nyt kuva, joka on alunperin mun kynästä lähtöisin.

Tässä se on

Jotenkin sen välillä aina unohtaa, että olen oikeasti piirtänyt tuon. Että tuo on ihan oikeasti mun päästä ja kynästä lähtöisin. Se on jotenkin aika huikeeta!!! Ja vielä huikeempaa on, että ystäväni haluaa minun piirtävän sille myös jatkoa. Pelkkä ajatus saa perhoset pyrähtämään vatsanpohjassa - niin huikeeta se on! Wau!

Alan pikku hiljaa tässä palautumaan entiselleni tuon hurjan huhtikuun jäljiltä ja piirtämis-inspiraatio on myös alkanut selkeästi tekemään paluutaan. Aika ihanaa 😍 Myös tatuointikuume on alkanut nostaa päätään ja muutama uusi idea jo muhiikin päässäni aikamoisella volyymilla. Toisesta kuulette ehkä lisää jo pikemmin kuin arvaattekaan. Kunhan saan idean vielä lopulliseen muotoonsa. Ja paperille. Ja ehkä jopa ihoon saakka 😉

Idearikasta viikonloppua kaikille 😊 Antakaa ajatusten lentää 😊