Nyt se on virallista

Iiiiiihanaaaaa!!! Nyt se on virallista!!! Nyt on vuokrasopimus allekirjoitettu ja kaikesta muustakin sovittu vuokranantajan kanssa!!!

Kaiken kukkuraksi pääsen kuin pääsenkin remontoimaan melkein koko asunnon. Pääsen rakentamaan meille pesän!!! Tuo tuleva koti tuntuu jotenkin ihan kodilta jo nyt - saanhan tehdä siitä näköisemme. Hieman ehkä tulee pitelemään kiirettä huhtikuun ajan, kun tosissaan lähes tulkoon kaikki asunnon pinnat tulee maalata tai tapetoida uudelleen. Mutta lopputulos tulee aivan varmasti olemaan kaiken sen arvoista!!!

Meidän tulevan asunnon etuovelta alkaa metsä <3 ..ja ihan kivan kokoinen takapihakin meillä tulee olemaan. Hieman jännittää, mitä sulavien lumien alta paljastuukaan. Mutta oli mitä oli, joitain lempikukkiani tulen pihalle varmasti istuttamaan. Ihanaa, kun pääsee keväämmällä kuopsuttelemaan multaa.

Sisustus ja pienet hankinnat hahmottuvat tässä koko ajan selkeämmiksi, kun Pinterestiä ja nettikauppoja selailen. Tässä teille inspiraatio -kuvia Pinterestistä. Näiltä kuvilta ette tule välttymään seuraavien viikkojen aikana. Pääsette myös seuraamaan vaihe vaiheelta etenevää remonttia, kunhan sinne asti päästään.

Ihanaakin ihanampaa tiistai-iltaa teille kaikille <3