Oi helmikuu, olit meille hyvä ❤️

Helmikuun viimeinen päivä. Huomenna jo maaliskuu. Kevät todentotta kolkuttelee jo ovella. Päivä päivältä kovempaa.  Päivä päivältä se on lähempänä.

Helmikuu oli hyvä. Saatiin ihan oikea talvikin. Vihdoin ja viimein. Ja ne paukkupakkasetkin, joiden saapumisen meidän Vaari ennustikin jo aiemmin.

On saatu nauttia lumesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Laskettu mäkeä. Luisteltu. Hiihdettykin. Ja saatu tehtyä jäälyhtyjäkin. Ja saatu myös jäädytettyä ihan läpeensä saakka ämpärillinen vettä, kun joku hieman hajamielinen hömppä äiti unohti sen olemassaolon kokonaan.

On myös sulatettu lunta ja jäätä sisällä ja tutkittu miten likaista se onkaan. On saatu lapsi uskomaan, että yskä ja kuume tuli ihan oikeasti sen likaisen lumen syömisestä. Ja saatu paranemisen jälkeen todistaa kuinka kyseinen uskomus haihtui savuna ilmaan varmaan sen kuumeen mukana.

On tutustuttu elämäämme saapuneisiin uusiin ihmisiin. Vietetty aikaa kera lasten kuin myös vain aikuisten kesken. On tehty niin kuin on hyvältä tuntunut. Ja yhdet ihanat häätkin juhlittu. Ihanaa. Niin ihanaa. Elämää.

Helmikuu oli meille hyvä, mutta silti toivotan enemmän kuin tervetulleeksi maaliskuun. Päivät jatkavat pitenemistään. Linnut laulavat koko ajan kovemmin. Vielä ehtii nauttia talvesta, mutta samalla kevät on pian jo ihan nurkan takana.

Kiitos helmikuu 🙏🏽 Tervetuloa maaliskuu ❤️