Perhekalenteri 2017

Miä oon niitä ihmisiä, joille kalenteri on elinehto. Mulla täytyy olla oma kalenteri, johon laitan ylös kaiken. Niin vapaa-ajan menot kuin työvuorot ja normaalista poikkeavat työ- tai kotitehtävätkin. Omaan kalenteriini laitan aina luonnollisesti ylös myös poikien menot. Vielä niitä nyt ei niin tuhottomasti ole - vain lääkärit, neuvolat ja hoitopäivät. Oman kalenterini sain valmiiksi jokunen aika sitten. Siitä voit lukea lisää täältä. Mutta perhekalenterin olin unohtanut ihan kokonaan! Perhekalenteri on melkein yhtä tärkeä kuin oma kalenterini. Siinä kaikki menot ovat aina näkyvillä. Kaunis seinäkalenteri ajaa myös oikein kivasti taulun aseman.

En ollut muistanut edes koko perhekalenteria tässä kaiken hässäkän keskellä. Kunnes kohtasin hänet. Kampaajakäynnilläni Karhulassa Hairdecossa me kohtasimme. Kun vierailin ihanan ja taitavan tukkataikuri-Emmin käsittelyssä. Nimittäin Joel Jyringin vuoden 2017 perhekalenterin. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihana! Elämänmakuisia, kauniita, herkkiä kuvia ❤ Ja nuo tekstit ❤ Silkkaa rakkautta!!!

Nyt ei muuta kuin sunnittelemaan ensi vuotta ja miettimään mihin seinään vasaroisin naulan tuota ihanuutta varten.. Voiko ennen seitsemää aamulla muuten jo vasaroida? ;)

P.s. Joel Jyringin perhekalenteri sekä tavallinen seinäkalenteri ovat Hairdecossa nyt -30% alennuksessa. Vielä sinne taisi muutama jäädä kun eilen omani kotiutin. Menkää työkii hakemaan omanne ennen kuin ne loppuu.