Players Sports Bar

Viime viikon perjantaina, joogasta rentoutuneina, vaihdettiin joogasiskoni Tean kanssa joogavaatteet hieman menevimpiin ja suunnattiin auton nokka kohti Kotkan keskustaa ja Players Sports Baria. Players halusi tarjota meille Starboxilaisille mukavan illan keilauksen, hyvän ruoan&juoman sekä stand upin parissa. Me ehdittiin paikalle juuri, kun muu porukkamme oli lopettelemassa keilausta. Eli juuri sopivasti valmiiseen ruokapöytään kuten itse naureskelimmekin.

Meille oli loihdittu suuret, upeat ja herkulliset finger food -lankut. Vesi nousee kielelle pelkistä kuvien katselemisesta. Lankulla oli ranskalaisia, miniburgereita, friteerattuja katkarapuja&kanaa, wingsejä, jalopeno -renkaita sekä raikasta kurkkua ja porkkanaa. Dippejä oli jopa kuutta erilaista ja ne kaikki olivat todella hyviä!

Miä oon tunnetusti todella hidas syömään, joten tälläkin kertaa imeskelin wingsien luita vielä stand upin alkaessa. Täytynee mainita, että ennen kuin maistoin wingsejä, kummastelin ettei lankulla ollut niille omaa kastiketta. Olen nimittäin pahasti koukussa sellaiseen. Wingsien marinadi oli kuitenkin aivan tajuttoman hyvää! Hieman makeaa ja sopivan tulista. Nam!!! Ne eivät loppujen lopuksi kaivanneetkaan päälleen enää lisää kastiketta. Miä oisin kuitenkin ehkä kaivannut nimenomaan noille wingsien tähteille jonkun kipon, jonne ne kaluamisen jälkeen laittaa. Kaikki muu oli otettu erinomaisesti huomioon. 

Jälkiruoaksi meille tarjoiltiin aivan älyttömän kauniit ja herkulliset drinkit. Illan isäntänämme toiminut Teemu ei suostunut kertomaan, mitä drinkki sisälsi, mutta päättelimme siinä olleen ainakin omenaa ja limeä. Tiedä sitten kuinka metsään arviomme meni. Drinkki oli raikas, hieman kirpeä, mutta silti makea. Todella hyvä jälkiruoka -drinkki!

Syötyämme vatsamme sopivan pullolleen, nautittuamme muutamat juomat sekä naurettuamme hymylihaksemme kipeiksi Stand Up -klubi Naurusaaren johdolla, olimme aivan myytyjä! Players ei todellakaan ole pelkkä sporttipubi. Playerssissä voi viettää mukavia iltoja kavereiden tai työporukan kesken keilaten, syöden, juoden ja nauttien erilaisesta ohjelmasta, jota se tarjoaa. Teemu lupasi Naurusaaren saavan jatkoa ja kertoipa hän suunnitteilla olevan myös mm. erilaisia musiikillisia teema -iltoja. Livemusiikkiahan Playerssissa on tarjolla miltei joka viikonloppu. Playersistä voi myös varata/vuokrata sauna- ja/tai kokoustilat, jotka kuulemani mukaan ovat oikein kivat. Me ei siis valitettavasti ehditty kierroksellekaan, jolla kollegamme iltansa Playersissä aloittivat eikä sitten muistettu pyytää omaa kierrosta enää stand upin jälkeen.

Players Sports Barin löydät niin raflaamon sivuilta kuin Facebookistakin. Kannattaa mennä käymään, jos et ole jo käynyt. Mun täytyy mennä pian korkkaamaan keilaus -mestatkin, kun en viimeksi ehtinyt.

Kiitos Playersin loistavalle henkilökunnalle mukavasta illasta. Nähdään!