Remontti mielessä

Olen ajoissa. Kuten aina. Sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" pätee todellakin minun kohdallani. Enää en suunnittele jokaista liikettäni, mutta mitä remonttiin ja sisustukseen tulee, on kaikki aina erittäin valmiiksi mietitty. Loppuun saakka.

Käväisin tänään K-raudassa tsekkaamassa heidän tapetti -tarjontaansa. Samalla otin myös mukaan muutaman maalin sävylaput. Taidan hoitaa (tai joku muu ihana saa itseasiassa hoitaa) tapetoinnit ihan perinteisellä lasikuitutapetilla. Se on kuitenkin sitten aina maalattavissa uudelleen sekä helpommin puhdistettavissa. Kanssani kun kuitenkin asuu kaksi melko touhukasta tahmatassua. Maalaan sitten makuuhuoneiden yhdet seinät mustalla tai harmaalla ja loput maalarinvalkoisella. Maalarinvalkoisella maalataan myös eteisen ja olohuoneen puolipanelit sekä niiden yläpuoliset seinät. Katot maalataan myös valkoisiksi. Keittiön kaapinovet maalataan mattamustalla. Visio alkaa olla selkeä.

Tää tapettikin oli aivan ihana, mutta ei mulla taida olla paikkaa kuitenkaan..

 Kylpyhuoneen ja wcn kaakelit ovat vanhat. Todennäköisesti alkuperäiset. Niille en ajatellut tehdä mitään nyt tässä hetkessä, mutta jos ne alkavat jossain vaiheessa ahdistamaan, voisin ehkä maalata ne kaakelimaalilla. Tänään katsastin ensimmäistä kertaa niiden hintoja ja ilokseni huomasin etteivät ne olleetkaan niin hintavia kuin olin jostain syystä kuvitellut. Lattian voisi maalata yllättäen mustalla ja seinät valkoisella. Täytyy pistää harkintaan. Aika näyttää.

Nyt on mentävä suihkuun ja sitten suorinta tietä nukkumaan. Tänään oli herätys Pn toimesta klo 05:44. Toivottavasti huomenna edes puoli tuntia myöhemmin. Mukavaa illanjatkoa ja kauniita unia.