Se tunne, kun

...kaupassa ei oo muuta kuin paperipusseja, joihin pakata. Laitat pussit auton jalkatilaan matkan ajaksi. Kun lähdet kantamaan pusseja kotiin, ne on kosteuden vuoksi pehmentyneet pohjasta niin, että ostokset tippuvat pikku hiljaa matkan varrelle. Poimit niitä sitten sieltä lumen seasta. Mainitsinko jo, että päivä on jo muutenkin ollut pitkä ja raskas.

...olet lähdössä viemään roskapussia ja saat kuningas -ajatuksen. Avaat takaoven ulko-oven auki, jotta sun ei tarvitse roskapussin vietyäsi kiertää etuoven kautta sisään. Menet kuitenkin etuovesta ulos, koska se on helpompaa kenkien laiton kannalta (?). Vihellellen olet tulossa takaovesta sisään, kunnes huomaat ulommaisen oven kyllä olevan auki, mutta sisemmän oven olet laittanut sisäpuolelta lukkoon. Onneksi oli avaimet mukana..

...oot aina luullut sepelin olevan kukka. Se sellainen suuri lehtinen ruma kukka, jota on ennenvanhaan istutettu kaikkiin kivikkoisiin paikkoihin. Keskustelette yhtiökokouksessa kuinka laitetaan sepeliä lisää sinne ja tänne, ja mietit mielessäsi, että miksi ihmeessä kaikki muut haluaa laittaa sitä rumaa kukkaa joka paikkaan. Onneksi vain mietit ja avaat suusi vasta kotona...

...olet mökillä ja kuulet omituisen linnun "kurnutusta". Kysyessä isältäsi, mikä lintu on kyseessä, hän päättää hieman juksata sinua. Hän sanoo sen olevan "hirvilintu". Elät useamman vuoden siinä uskossa, että kyseessä todella on lintu, jonka nimi on hirvilintu. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, kun paljastui ettei hirvilintua ole olemassakaan.

...keität maanantaiaamuna itsellesi teevettä vedenkeittimellä. Otat vedenkeittimen yllä olevasta kaapista jotain juuri silloin, kun vesi keittimessä on kiehuvaa. Poltat kätesi höyryllä, niin että saat ihan kunnon palovamman. Huokaus. Maanantai..

...lähdet extempore käymään Jumalniemessä, vaikka alkuperäisen suunnitelman mukaan sun ei pitänyt enää liikkua autolla mihinkään loppu päivänä. Ihmettelet parkista lähtiessäsi ihmeellistä ryminää, muttet ajattele asiaa sen enempää. Ensimmäisessä isommassa risteyksessä sun takana ajava auto vilkuttaa sulle valoja ja tööttäilee. Pysähdyt risteykseen ja katsot ihmetellen ikkunasta mitä takana tapahtuu. Takana ajavan auton kuski astuu ulos autosta, juoksee sun auton eteen ja kertoo sulla olevan lämmitysjohto kiinni autossa. Sua hävettää niin paljon, että sanot henkilölle "Voi ei! Mun mies varmaan laitto sen kun tuli töistä kotiin. Enhän mä yhtään tiennyt!". Itehän siä sen siihen laitoit, kun eihän sun enää pitänyt mihinkään tänään liikkua.

...oot aina jotenkin ajatellut laivojen kulkevan edelleenkin hiilillä. Tai millä ne nyt on silloin joskus kulkeneet. Tiedättehän!? Merikapteenin tyttärenä tää saattaa olla yksi noloimmista jutuista.. Jos joku teistä nyt sattuu vielä niin kuvittelemaan, niin voin kertoa, että ne kulkee bensiinillä. Niinku autotkin. Omituista..

Mulle on siis sattunut ja tapahtunut niin paljon, että saisin kirjotettua möläytyksistäni ja sähellyksistäni varmaan jo kirjan. Onneksi en ole yksin. Ja onneksi ei ole koskaan käynyt pahasti. Mulla on monta kaveria, joille sattuu ja tapahtuu myös aika usein kaikenlaista. Sattuuko teille? Eipä ole elämää ainakaan tylsää ja vakavaa :) Ainakin olen oppinut nauramaan itselleni ;)

Kivaa uuden viikon alkua kaikille. Älkää ottako asioita liian vakavasti. Tekeville sattuu...