Siemen-täysjyväpuuro

Puuroaamiainen on ehdottomasti mun lemppari -aamiainen. Kotona keitän yleensä kaurapuuroa, mutta töissä tulee syötyä mitä siellä milloinkin on tarjolla. Eli neljän viljan puuroa, ruis-, ohra- tai kaurapuuroa. Syön puuron yleensä joko ihan sellaisenaan tai sitten lisään siihen voisilmän tai ripauksen sokeria.

Ostin eilen hetken mielijohteesta Lidlistä Myllykiven siemen-täysjyvähiutaleita. Sekoitus sisältää auringonkukansiemeniä, pellavan siemeniä, kurpitsan siemeniä, täysjyväkaurahiutaleita, täysjyväohrahiutaleita ja täysjyväruishiutaleita.

Tänään aamulla keitin siitä ensimmäisen puuron itselleni. Koostumus on tavallista puuroa rakeisempaa. Siemenet eivät pehmene kamalasti keittämisen yhteydessä ja hiutaleet ovat "normaaleja" hiutaleita suurempia. Tiedän, että lapset eivät tuosta pitäisi, mutta mun mielestä puuro oli oikein hyvää! Siemenien ansiosta maku oli jotenkin täyteläisempi. Suosittelen testaamaan!

Miä haluisin löytää jonkun superherkun, jota laittaa puuron päälle. Marjat ei mun mielestä oikein sovi siihen. Sokerista haluaisin päästä eroon, joten hilloa en halua laittaa myöskään. Mehukeittoihin kyllästyn nopeasti. Hmmm. Mitä te laitatte puuroonne?