Sisäinen liekki

Tiedättekö, mikä on on yksi mahtavimmista asioista tässä maailmassa? - Että on olemassa ihmisiä, jotka näkee sen hyvän mikä sun sisällä on. Ilman että välttämättä edes tuntevat sinua. Ihmiset, jotka aistii toisista ihmisistä hyviä piirteitä ja vielä kertovatkin aistimuksensa sinulle ääneen. Antavat positiivista palautetta ja kertovat sinun olevan arvokas. Arvostavat sinua ja sinussa olevaa energiaa.

Kuinka liikuttavaa on, kun joku jota et välttämättä edes vielä tunne kovinkaan hyvin, kertoo näkevänsä sinussa piirteitä, joiden itse olet pelännyt kadonneen sinusta ikiajoiksi. Kun kuva itsestäsi omassa päässäsi on syystä tai toisesta vääristynyt niin, ettet ole enää aikoihin nähnyt sitä syvällä sisimmässäni edelleen palavaa liekkiä. Energiaa, joka kuvitelmistasi huolimatta edelleen asuu sinussa. Energiaa, jota olet tiedostamattasi edelleen kantanut sisälläsi ja antanut ympärillä oleville ihmisille.

En tiedä kuinka moni ymmärtää mitä tarkoitan. Ymmärrättekö?

Sain entiseltä työkaveriltani läksiäislahjaksi hänen oma kirjoittamansa runon. Runon, joka kertoo minusta. Voimarunon. Runo on hyvin henkilökohtainen, mutta haluan jakaa sen kanssanne.

 

"The heart of your heart,

holds on to the smoldering ashes of the past

 

You have to run from the smoke,

into the blistering sun,

into the pouring rain

Shed away the toxin that consumes your heart

Within, the fire still rages on

 

Run, run into the field of sunflowers

Fly, fly like the dragonfly

Beautiful and free 

 

Your world may be in turmoil,

and a flame may flicker in the wind,

but not within the dragonfly

So fly, fly beautiful and free 

 

Your world may be in turmoil,

But don't sellainen yourself as short,

this candle still burns and contests the infinity 

So run, run into the field of sunflowers 

 

Bask in the sun, emerge from the charred husk,

let the pouring rain wash away your hurt 

The fire still rages within,

Beautiful and free"

 

Tää on kauneinta ja henkilökohtaisinta mitä olen koskaan keneltäkään saanut. Tän runon kirjoittaja (kuten myös muutamamuu ko. työyhteisön jäsen) on nähnyt syvälle mun sisälle ja nähnyt paljon. Todella koskettavaa. Jos edes murto-osa ihmisistä, joita elämäni aikana olen kohdannut ja tulen kohtaamaan, näkevät tuon tulen sisälläni (joka toivottavasti vielä joku päivä tulevaisuudessa palaa voimakkaammin kuin koskaan..) en voi olla muuta kuin tyytyväinen. 

Niin uudet kuin vanhatkin ja tutut kuin tuntemattomatkin lukijat jättäkää kommenttia mitä piditte. Runosta ja/tai sen sanomasta. Tänne kommentointi saattaa olla hieman haastavaa, joten liittykää ihmeessä blogini Facebook-ryhmään, jonka löydätte täältä tai kirjoittamalla Facebookin haku-kenttään "Minun Elämäni - Minun Palapelini".