Sunnuntaimättö

Myö ollaa aikamoisia herkuttelijoita. Viikonloppuina, kun pojat on isällään, me tehdään Ässän kanssa herkkuruokia, niin makeita kuin suolaisiakin, joita pojat ei välttämättä mielellään söis. Viimeviikonloppuna syötiin kuitenkin ihan normaalia ruokaa.Vaikkakin herkullista sellaista. Korjattiin tilanne sunnuntaina illalla tekemällä sunnuntaimätöksi Nachopelti.

Oon kerran aiemmin tehnyt itselleni vastaavanlaisen, mutta silloin laitoin nachojen kaveriksi katkarapuja. Tällä kertaa kaveriksi tuli miehekkäästi jauhelihaa.

Paista jauheliha ja mausta se haluamallasi tavalla. Me laitoimme vain suolaa ja pippuria, koska nachojen päälle tuli vielä muita voimakkaita makuja. Levitä nachot pellille, uunivuokaan tmv. Ripottele paistettu jauheliha sekä pilkottu sipuli ja valkosipuli niiden päälle. Seur,aavaksi laitettiin kaupan valmista salsaa, mediumia ja mildiä. Lopuksi vielä jalopenorenkaita ja juustoraastetta ja uuniin. 250 astetta ja sen aikaa, että juusto on sulanut ja saanut vähän väriä. Ennen syömistä leitettiin vielä vähän Creme Fraichea päälle.

Oli ihan taivaallista!!! En voi muuta kuin suositella. Parastahan tässä mätössä on, että tähän voi laittaa ihan mitä itse haluaa. Kanaa, jauhelihaa, katkarapuja, peppronia. Avokadoa, chiliä, jalopenoja. Erilaisia juustoja. Vain mielikuvitus on rajana ;)