Sunnuntaimättö

Nachopelti. Nam!!!

Oon kerran aiemmin tehnyt itselleni vastaavanlaisen, mutta silloin laitoin nachojen kaveriksi katkarapuja. Tällä kertaa kaveriksi tuli miehekkäästi jauhelihaa.

Paista jauheliha ja mausta se haluamallasi tavalla. Maustoin jauhelihan vain suolalla ja pippurillaa, koska nachojen päälle tuli vielä muita voimakkaita makuja. Levitä nachot pellille, uunivuokaan tmv. Ripottele paistettu jauheliha sekä pilkottu sipuli ja valkosipuli niiden päälle. Seuraavaksi päälle kaupan valmista salsaa, mediumia ja mildiä. Lopuksi vielä jalopenorenkaita ja juustoraastetta ja uuniin. 250 astetta ja sen aikaa, että juusto on sulanut ja saanut vähän väriä. Ennen syömistä vielä vähän Creme Fraichea päälle.

Oli ihan taivaallista!!! En voi muuta kuin suositella. Parastahan tässä mätössä on, että tähän voi laittaa ihan mitä itse haluaa. Kanaa, jauhelihaa, katkarapuja, peppronia. Avokadoa, chiliä, jalopenoja. Erilaisia juustoja. Vain mielikuvitus on rajana ;)