Tasapaino

Huokaus. Tasapaino. Tiedättehän tasapainon? Sellaisen tasapainon elämässä. Sellaisen, että on hyvä olla. Kun elämä on tasapainossa. Huokaus.

Mulle tasapaino merkitsee siis luonnollisestikin sitä, että elämän eri osa-alueet ovat tasapainossa keskenään. Ne, mitkä nyt voi olla. Tasapainossa eli siis kaikkea sillee sopivassa suhteessa. Arkea ja juhlaa. Töitä, aikaa lasten kanssa ja omaa aikaa. Arvatkaa, mikä on tasapainon tilanne tällä hetkellä? Tänään tuntuu, että täys nolla. Ei siis tietoakaan!

Tää kuukausi on mennyt ihan sumussa. Remonttia on painettu hullun lailla. Ja sairasteltu. Remontti on edistynyt. Ja pojat on parantuneet. Miä en. Tauti tuntuu olevan edelleen päällä. Huokaus.

Tänään tuntuu, että oon aivan lopen uupunut. Tuntuu, että oikea ratkaisu olisi maata vuorokausi sängyn pohjalla peitto korvissa ja vaan nukkua. Parantuminen olisi myös ihan huikea juttu. Ennen muuttoa kunnon lepohetki ei kuitenkaan ole mahdollinen ja siitäkös tämä tautikin tykkää. Raivostuttavaa!

Tuntuu myös siltä, etten ole saanut aikaiseksi läheskään niin paljoa kuin mun pitäisi olla saanut. Huokaus. Tiedättehän!? Tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Stressi alkaa nostamaan päätään. Eniten huonoa omaatuntoa aiheuttaa, etten oo ehtinyt olla poikien kanssa tarpeeksi. Niin paljon kun mun omasta mielestäni kuuluisi olla. Niin paljoa kuin mun ja poikien hyvinvointi mun mielestä vaatisi. Suurin osa vapaa-ajasta on mennyt remontin parissa. Pojat ovat olleet todella paljon hoidossa. Ja mä oon ottanut välillä ihan omaakin aikaa. Byäääää. Huono äiti fiilis. Super -sellainen!

Viimeistään viikon päästä me ollaan muutettu ja tiedättekö mitä miä sit teen? Myö linnottaudutaan kolmestaan vuorokaudeksi uuteen kotiimme poikien kanssa. Myö vaa nautitaa toistemme seurasta ja ollaan! Tehdään just sitä mitä huvittaa ja syödään just sitä mitä tekee mieli. Ladataan akkuja. Siitä alkaa meidän elämä uudessa kodissa. Elämä palaa takaisin raiteilleen. Palataan arkeen. Rauhalliseen kiireettömään arkeen. Mua ihan sattuu, kun mietin miten ikävä mulla on sitä meidän normaalia kiireetöntä ja stressitöntä arkea. Huokaus.

Siihen saakka - jaksaa jaksaa! Huokaus.

p.s. Kuvituksena muutama kuva viime syyskuulta <3