Tb viime perjantaihin

Kuten mun Instagramista (täältä) on moni saattanut jo huomatakin, vietin viime perjantaina iltapäiväni uusien tatuointien merkeissä. Tatuoinneista on muodostunut mulle melko suuri intohimo. Tarkoitukseni ei ole tatuoida koko ihoni pinta-alaa täyteen, mutta lisää on kyllä vielä tulossa. Tarkemmasta aikataulusta en osaa sanoa mitään - riippuu talousasioista ja inspiraatiosta - mutta ei tämä kyllä vielä tähän jää. Tatuoitu iho vaan on mielestäni kaunis. Iho kertoo ihmisen tarinaa..

Innostunut ja jännittynyt

Tämän kertainen kuvani löytyi suoraan sellaisenaan Pinterestistä. Paikkakin oli selkeä. Pioni symbolisoi rikkauksia, menestystä ja hyvää onnea. Siinäpä se syykin siis selvisi teille, miksi halusin pionit ihooni - niiden uskomattoman kauniin ja herkän ulkomuodon lisäksi.

Taiteilija työssään.

Multa löytyy useampi tatuointi. Ensimmäisen otin 18-vuotiaana alaselkään. Aika tyypillinen paikka ensimmäiselle tatuoinnille - tai ainakin oli silloin. Löysin silloin kotkalaisen tatuointiliikkeen kansiosta horoskooppimerkkini. Härän merkin. Se kolahti ja tuolla se on alaselkääni siitä saakka koristanut. Toisen tatuoinnin otin vasta useamman vuoden päästä. Otin sen lomamatkalla Bulgarian Sunny Beachillä. Tatuointi ei ollut mikään päähänpisto, vaan olin suunnitellut sen ottoa jo pidemmän aikaa. Nyt jälkikäteen ajateltuna otin kyllä aikamoisen riskin ottaessani sen tuollaisessa turistikohteessa. Näemmä - koska kaikki meni hyvin - tatuointiliike oli ammattimainen. Laadultaan tatuointi ei ole samaa luokkaa kuin Suomessa otetut. Viime kesänä kyseinen tatuointi tehtiin muun selän yhteydessä uudelleen, joten nyt se on priimaa.

Melkein valmis.

Kolmannen ja neljännen tatuointini pääosassa ovat rakkaat poikaseni. Mulla on tatuoituna oikean käteni sisäsyrjään molempien poikieni kaikki etunimet ja syntymäajat. Niiden lisäksi An nimen tatuoimisen yhteydessä, otin siihen voikukan. Höttövaiheessa. Tiedättehän? Pojat rakastavat puhaltaa niitä höttöjä. Niin kuin suurin osa lapsista taitaa. Minäkin rakastan puhaltaa niitä. Olen aina rakastanut. Samassa yhteydessä otin myös vasempaan jalkapöytääni pienehkön sydämen. Otin sen entiselle miehelleni. Mietin jo silloin, että eron tullessa en katuisi sitä kuitenkaa. Onhan poikaset saaneet alkunsa meidän rakkaudestamme. Heistä olen kiitollinen entiselle miehelleni ikuisesti. Siksi sydänkin voi olla jalassani ikuisesti.

Kuudennen tatuointini otin viime kesänä - puoli vuotta sitten. Tatuointikuume yltyi keväällä niin sietämättömäksi, ettei siihen auttanut muu kuin tatuoinnin ottaminen. Tatuoinniksi valikoitui Lumpeenkukka/Lootuksen kukka. Kukka kuvastaa mun rakkauttani luontoon ja meidän mökkiin, joka sijaitsee pienen järven rannalla. Nykyään jo laittoman lähellä järveä. Järveä, jossa kasvaa lumpeenkukkia. Järvessä, jossa opettelin uimaan. Järvessä, jossa on tullut pulikoitua niiiiiiin paljon. Mökki ja järvi, jonka rannalla se sijaitsee on mulle rakkain paikka maailmassa. Siellä olen pienenä tepastellut pitkin metsiä. Tuntenut metsän paremmin kuin omat taskuni. Ihan siis oikeasti pienenä. Olen johdattanut sukulaiseni metsästä mökille, kun he ovat luulleet meidän eksyneen. Harmittaa, että enää mökillä ei tule käytyä kuin muutamasti vuodessa. Toivottavasti se muuttuu, kun "ruuhkavuodet" vähän helpottavat. Kukan ympärillä oleva mandala ja alapuolella olevat ketjut ovat kauniita. Ne halusin siitä syystä. Ne kuvastaa mulle positiivisuutta ja tasapainoa. Rauhaa. Sitä kohti olen jo hyvän tovin ollut matkalla.

Selkäni mun

Nyt vuorossa oli siis mulle tatuoinnit numero 7&8. Seitsemäs oli reisi.

Kahdeksas tämä.

Mun voima-tatuointi. Pieni ja ytimekäs. Ei mielestäni kaipaa selityksiä.

Seuraavaksi olisi suunnitelmissa saada myös käteen pioneja. Tuota reiden tatuointia voisi myös ehkä vähän jatkaa.. Jalka, jossa on sydän kaipaa vähän lisäyksiä. Sydän-timantti houkuttaa myös kovasti. Nähtäväksi jää milloin seuraavan aika on. Sitä odotellessa.

Tatuoinnit jakaa mielipiteitä melkolailla. Toiset on vastaan ja toiset puolesta. Oletko sinä vastaan vai puolesta? Onko sulla itselläsi tatuointeja? Onko niillä merkitystä vai onko ne otettu "vain" niiden ulkomuodon/-näön vuoksi?

P.s. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö (!!!), mutta haluan silti suositella teille kaikille Kotkassa sijaitsevaa r4tattoo-liikettä, jonka nettivuille pääset tästä. Mun neljä viimeisintä tatuointia on Teemun käsialaa. Niin tulee olemaan seuraavatkin sitten kun sen aika on. Teemu on raudankova ammattilainen!!! Kuten koko muukin r4tattoon porukka!!!