Terapiatalo Merikeinu

Oletteko kuulleet Kotkan Karhulassa sijaitsevasta Terapiatalo Merikeinusta? - En ollut minäkään vielä viikko sitten. Kunnes sain eräältä helsinkiläistyneeltä syntyperäiseltä kotkalaiselta joogaopettajalta (Anna-Mari Pentikäiseltä) viestiä joogakurssista, jota hän on tulossa keväällä pitämään kyseiseen paikkaan. Merikeinu on siis toiminterapiaa, sensorisen integraation terapiaa ja Nepsy -valmentaja -palvelua tarjoava yritys. Merikeinu järjestää myös erilaisia koulutuksia ja tarjoaakin nyt siis aivan ihanalta vaikuttavan joogakurssin. Katsokaa itse:

Olen itse halunnut päästä kokeilemaan joogaa ja jotenkin tuo kurssi vaikuttaisi oikein sopivalta tavalta tutustua kyseiseen lajiin. Olen jo jonkin aikaa seurannut Annan instagram -tiliä ja olisi mahtavaa osallistua hänen tunneilleen. Anna on siis tosissaan syntyperäinen kotkalainen, mutta on sittemmin helsinkiläistynyt. Hän opettaa tällä hetkellä joogaa tunnelmallisessa pienessä kotistudiossa Pranamassa, Helsingin yliopiston opiskelijoille Unisportissa ja yritysjoogaa työpäivää piristämään. Tulette kuulemaan Annasta vielä lisää, kun on sen aika. Voi olla, että meillä on takataskussa jotain kivaa teille :)

Mutta nyt - menkää tutustumaan Merikeinun palveluihin ja ilmoittautukaa ihmeessä mukaan kevään joogakurssille. Kurssin Facebook tapahtumaan pääsette tästä.