Tukiverkostosta

Tässä hädän hetkellä (tai pikemminkin tuntuu siltä, että pitäisi sanoa MERIHÄDÄSSÄ) oon saanut huomata, miten loistava tukiverkosto mulla on! Suku, läheiset, ystävät ja kaverit ovat kaikki olleet niin suurena tukena, että oon välillä ihan häkeltynyt siitä, miten onnekas oikeasti olen! Toki oon prosessoinut asiaa hyvin avoimesti niin henkilökohtaisessa Facebook-profiilissani kuin täällä julkisessa blogissanikin. Vaikeahan kenenkään olisi mun tukena olla, jos kukaan ei tietäisi tästä mitään..

Mutta siis oikeasti - mulla on aivan uskomaton tukiverkosto! Myös vanhat ystävät ja kaverit ovat osoittaneet tukensa. Jotkut ovat laittaneet viestiä epäillen onko sillä minulle merkitystä, että laittavat. Voin kertoa, että on merkitystä! Parasta on ollut, että ihmiset ovat sanoneet heidän 1) välittävän minusta, 2) auttavan minua, jos vaan mitenkään voivat, 3) pitävän minua rohkeana ja vahvana ihmisenä, koska uskallan tehdä suuria päätöksiä ja 4) tietävänsä minun, jos jonkun, selviävän tästä ja saavani käännettyä ajan kuluessa tämän kaiken vahvuudekseni. Toki kaikki muukin kannustus, tuki ja apu on ollut ja tulee edelleen olemaan arvokasta, mutta nuo edellä mainitut tuntuvat jotenkin kantavan mua parhaiten kohti tulevaa. 

Tässä on edessä niin perustavan laatuisia koko elämän mullistavia muutoksia vuoden vaihteessa, että välillä kaikki tuntuu epätodelliselta. Totta tää kuitenkin on.

Kuinka tärkeää onkaan, että elämässä on ihmisiä, jotka oikeesti aidosti haluaa olla sun elämässä. Ihmisiä, jotka oikeasti tuntevat sinut - niin ne huonot kuin hyvätkin puolet - ja silti haluavat olla osa sun elämää. Kaikkia ei näe usein. Joitain kuukausittain, joitain puol vuosittain, joita vuosittain ja joitain vieläkin harvemmin. Silti ollaan aina olemassa toinen toisiamme varten. Parasta!!!

Iso kiitos teille rakkaat! Toivottavasti jaksatte potkia mua persuksille vielä jonkin aikaa..

Kuvat: Pinterestistä