Tuleva entinen koti

Tajusin tuossa vuokranantajalle tästä nykyisestä tulevasta entisestä kodistamme vuokrailmoitukseen kuvia ottaessani, etten ole muistanut esitellä teille kotiamme. Tarkoitus oli tätä sisustaessani kertoilla teille enemmänkin sisustuksestamme ja mieltymyksistäni sisustuksen suhteen, mutta.. Nyt, kun täältä pois muuttoon on enää muutama viikko, voisin kuitenkin kuvien välityksellä näyttää millaista täällä meillä on ollut.

Welcome to my crib...

Ovesta sisään astuttaessa on ensimmäisenä vastassa pieni tuulikaappi, jossa on siivouskomero ja hyllykomero. Tuulikaapista astutaan eteiseen, josta pääsee asunnon kaikkiin huoneisiin.
Eteisessä on naulakko ja se on mielestäni pieni, mutta mukavan tilava.
Kylpyhuone on tilava ja siisti.

 

Suihku. Ja sauna <3
Poikien huone.
Poikien huone on todella tilava, kuten kuvista näkyy. Sinne olen saanut mahtumaan paljon tavaraa.
Poikien huoneen yksi seinä on täynnä kaappeja. Ne imee todella hyvin tavaraa sisäänsä!
Olohuone - Mun huone. Mun lempparihuone tässä kodissa.

Asunto on luhtitalon alakerrassa, joten asuntoon kuuluu myös pieni etupiha ja mukavan kokoinen takapiha. Täällä on ollut hyvä asua. Talo on rauhallinen ja aivan loistavalla paikalla. Tuntuu hieman haikealta muuttaa täältä pois, mutta tarvitsemme enemmän tilaa, joten.. Uudesta kodista tulee sitäpaitsi myös aivan ihana! En malta odottaa kertoa teille, mitä kaikkea siellä on saatu tämän viikon aikana aikaiseksi.

P.s. Asuntomme kaipaa uusia asukkaita, joten jos kiinnoistuit laita mulle viestiä Facebookin tai sähköpostin (minunelamaniminunpalapelini@gmail.com) välityksellä, niin kerron lisää ;)