Tunteiden vuoristorata

Viikko sitten miä muistin pitkästä aikaa, miksi oon aina rakastanut musiikkia ja tanssia. Niin yhdessä kuin erikseenkin. Olin Hyvinvointikeskus Huumalla Sh´bamissa, jossa mennään tällä hetkellä miksauksilla, koska uusi ohjelma on tuloillaan muutaman viikon päästä. Toi tunti oli mulle sellainen pieni tunteiden vuoristorata, jollaista oon oikeastaan kaivannutkin. Ja se herätti mussa henkiinsuuren ja merkittävän osan itseäni, joka on ollut nukkumassa kai jo useamman vuoden ajan.

Menin tunnille todella hyvällä fiiliksellä (ja samanlaisella fiiliksillä olen menossa sinne tänäänkin ;) ). Olin ihan innoissani, että pääsee tanssimaan itselleen oikein kunnon hien pintaan ja naaman punajuurtakin punaisemmaksi. Fiilis oli tunnillakin hyvä, kunnes stereoista alkoi soimaan Broodsin "Free". En ollut koskaan kuullut kyseisestä yhtyeestä tai kappaleestakaan, mutta se iski heti. Saati siihen tehty koreografia. Se iski kovaa. Syvälle. Meinasin käydä itkemään biisin aikana ja sen loputtua jouduin hetken aikaa kasailemaan itseäni painaen kasvojani vahvasti vasten hikipyyhettäni. Selvisin myllerryksestä muutamalla kyyneleellä. Siitä alkoikin sitten hidas nousu takaisin ennen tuntia olleeseen fiilikseen ja siihenhän päästiin. Viimeisenä kappaleena soi mun lempielokuvasta tuttu viimeisen tanssin kappale - Dirty Dancingistä tuttu "Time of my life".

Niin huikeeta!!! Mahtavaa!!! Nyt oon tän viimeisen viikon aikana kuunnellut paljon erilaista musiikkia ja tutustunut erityisesti kyseisen Broodsin tuotantoon. Ihanaa musiikkia. Niin tunteikasta. Niin biitiltään kuin sanoituksiltaankin. Upeeta ja mahtavaa! Oon vaan soitellut eri hakusanoja Spotifystä löytäminen soittolistoja. Välillä vartalo vaan ottaa ja lähtee liikkeelle musiikin tahtiin. Tekee mikä tuntuu hyvältä. Liikkuu musiikin tahdissa. Eläytyen. Ihanaa!!! Vapauttavaa!!!

Kiitos Jussin Jättikirppikselle (jonka ansiosta mulla on Huuman kortti taskussani tällä hetkellä), Huuman Miralle (joka päätti sattumalta kyseisessä miksauksessaan käyttää juuri kyseisiä kappaleita) ja #ilokiertoon -haasteelle (jonka ansiosta olen taas lähtenyt liikkeelle) <3

Oothan siä muuten jo lähtenyt mukaan haasteeseen? Jos et, niin käy lukemassa tää ja lähe mukaan. Tehdään yhdessä hyvää!

Tanssin ja musiikin kuuntelun iloa kaikille!!!